ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ιδιακέθ: «Πιο ψηλό επίπεδο η Ντιναμό από την Κορκ»

Η Ελληνική τράπεζα μαζί με τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ παραχώρησε συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με τη Ντιναμό Μινσκ, όπου τόνισε πως η γενικότερη προσέγγιση της ΑΕΚ στον αγώνα δεν πρόκειται να αλλάξει εξ αιτίας του αντιπάλου. Χαρακτήρισε την Ντιναμό σε πιο ψηλό επίπεδο από την Κορκ και ένα ζευγάρι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θα προσεγγίσει διαφορετικά το παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα: «Η φιλοσοφία μας είναι ξεκάθαρη. Σε κάθε παιχνίδι πηγαίνουμε για την νίκη». 

Για τον βαθμό δυσκολίας συγκριτικά με τον προηγούμενο αντίπαλο: «Στον προηγούμενο γύρο παίξαμε με μια ομάδα που ήταν σε καλή φόρμα, είχε καλά αποτελέσματα. Τώρα παίζουμε με μια ομάδα που έχει διαφορετικό στυλ, μια ομάδα που σίγουρα είναι σε καλύτερο επίπεδο από την Κορκ. Αλλά θα πάμε για να πάρουμε σκορ πρόκρισης».

Για το ότι το πρώτο παιχνίδι είναι εντός έδρας: «Ασφαλώς και είχαμε καλά αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι σημαντικά τα εντός έδρας παιχνίδια, σε ζευγάρια που κρίνονται στις λεπτομέρειες».

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο: «Θέλω να  έχουμε την ίδια ατμόσφαιρα όπως και με την Κορκ. Βλέπω τον κόσμο να είναι πιο κοντά φέτος στην ομάδα, να είναι πιο εκδηλωτικός».

Για το ότι ο κόσμος θέλει να δει και θέαμα, πέραν από νίκες: «Ασφαλώς και θέλουμε να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες στα παιχνίδια μας. Απλά πρέπει να κάνουμε περισσότερες απ’ όσες κάνει ο αντίπαλος. Είναι δύσκολα τα παιχνίδια αυτά, η ομάδα προσπαθεί να φτιάξει φάσεις και να πάρει την ουσία, που είναι η πρόκριση». 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X