ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η πεντάρα και ο αποκλεισμός

Το μομέντουμ λέει... ΑΕΚ

Την ίδια ώρα που οι ρεζέρβες της ΑΕΚ επικρατούσαν σε φιλική αναμέτρηση του Εθνικού Άχνας με 5-1, η προσεχής αντίπαλος για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, γνώριζε ήττα-σοκ για το κύπελλο Λευκορωσίας. Το Σαββατοκυρίακο κύλησε με ομαλό τρόπο για τους Λαρνακείς μιας και πέραν από τη διατήρηση του ηθικού σε υψηλά επίπεδα, υπήρξε και η πτώση στη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της Διναμό Μινσκ.

Τουλάχιστον τα δεδομένα με τα οποία προσεγγίζουν οι δύο ομάδες τον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης, φαίνεται να έχουν κιτρινοπράσινη απόχρωση, ωστόσο τα πάντα μπορούν να διαφοροποιηθούν μετά το πρώτο σφύριγμα του Τσέχου διαιτητή. Η ΑΕΚ έχει το μομέντουμ υπέρ της, τον παράγοντα έδρα και τις καιρικές συνθήκες, ωστόσο σε καμιά περίπτωση δεν μπαίνει στη διαδικασία να διεκδικήσει την ετικέτα του φαβορί.

Μπορεί η ομάδα από τη Λευκορωσία να φάνταζε ως ο πιο αδύναμος από τους αντίπαλους που προέκυψαν από την προκλήρωση, ωστόσο δεν παύει να θεωρείται σύνολο με υψηλή βαθμολογία στην Ευρώπη. Αυτό βέβαια είναι ένα στοιχείο που αντικατοπτρίζει την πρόσφατη εικόνα της ομάδας του Μινσκ εκτός συνόρων και ενώ τη δεδομένη στιγμή αυτό που μετρά είναι η δυναμική που έχουν αναπτύξει οι δύο μονομάχοι.

Το αήττητο της μιας εκ των τεσσάρων εκπροσώπων της Κύπρου στα Ευρωπαϊκά κύπελλα παραμένει μετά από τέσσερις επίσημους αγώνες και αυτό είναι η ελάχιστη επιδίωξη εν όψει της τρίτης φετινής μάχης στην «Αρένα».

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy/

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnoairportshuttle.com

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση