ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ πριν την Ντιναμό

Ενημέρωση από την ΑΕΚ για το πρόγραμμα των προπονήσεων και των διασκέψεων που θα προηγηθούν του ευρωπαϊκού αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ.

Αναλυτικά:

«H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για το πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων για τον 1o αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την FC Dinamo Minsk, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27 Ιουλίου στις 20:00 στο AEK ARENA.

H δημοσιογραφική διάσκεψη της ομάδας μας, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας Imanol Idiakez, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (26/07) στις 18:00 στην αίθουσα διασκέψεων του AEK ARENA. Θα ακολουθήσει στις 19:00 η προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο. H προπόνηση της ομάδας μας στο AEK ARENA θα γίνει την Τρίτη (25/07) στις 19:00 και θα είναι κλειστή για το κοινό και για τους δημοσιογράφους.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της FC Dinamo Minsk, όπου θα μιλήσει ο προπονητής Sergei Gurenko, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί στις 19:15 στην αίθουσα διασκέψεων του AEK ARENA. Θα ακολουθήσει στις 19:30 η προπόνηση της FC Dinamo Minsk στο AEK ARENA. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

Οι αθλητικοί συντάκτες θα μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους στις δημοσιογραφικές διασκέψεις των δύο ομάδων».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Και ξανά... στρατηγός

ΑΕΚ: Και ξανά... στρατηγός

Με διπλό στο ΓΣΠ ο Ιμανόλ Ιδιακέθ ανακτά για τα καλά την εμπιστοσύνη των οπαδών των κιτρινοπράσινων
Κυριάκος Τοφή
 |  ΑΕΚ
ΑΕΚ: Με συνταγή Οκτωβρίου

ΑΕΚ: Με συνταγή Οκτωβρίου

Στο δρόμο που χάραξαν στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος θέλουν να βαδίσουν οι Λαρνακείς
Κυριάκος Τοφή
 |  ΑΕΚ