ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Κάσες μπορεί να περιμένει

Το μεγαλύτερο όνομα βάση βιογραφικού, το οποίο πήρε το αεροπλάνο για Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΚ κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, είναι χωρίς αμφιβολία ο Νάτσο Κάσες. Ο Ισπανός μέσος δελεάστηκε από την προοπτική συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ και επέλεξε να αφήσει την πατρίδα του στα 29 του χρόνια και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο νησί. Μέχρι σήμερα ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Χιχόν δεν πήρε χρόνο συμμετοχής σε επίσημο αγώνα, κάτι που σχολιάζεται και μάλιστα απευθύνεται ως ερώτημα προς τον Ιμανόλ Ιδιακέθ κατά καιρούς.

Σαφέστατα οι εμπειρίες που κουβαλά ο Κάσες από επίπεδο Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι υπερπολύτιμες και μπορούν να κάνουν τη διαφορά εντός και εκτός συνόρων. Παρόλ' αυτά ο Ισπανός έχει να συναγωνιστεί για μια θέση στα αμυντικά χαφ τον ικανότατο συμπατριώτη του Χόρχε Λαρένα, αλλά και τον πολύπειρο και παθιασμένο Βίνσεντ Λαμπάν. Μπορεί λοιπόν ο Κάσες να έχει περισσότερες παραστάσεις από τους δύο, ωστόσο δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο να καταφέρει να μπει σφήνα ανάμεσά τους και να αφήνει είτε τον Ισπανό, είτε τον Γάλλο στο πάγκο.

Ακόμα και ο Βλαντιμίρ Μπόλιεβιτς ο οποίος αποτελεί σταθερή επιλογή την τελευταία τριετία, έχει περιοριστεί σε ολιγόλεπτες συμμετοχές επομένως τίθεται και θέμα... δικαιοσύνης. Οι διπλές αναμετρήσεις με τη Διναμό Μινσκ αποτελούν άλλο ένα ζεύγος ευκαιριών ώστε το κοινό να δει τι εστί Νάτσο Κάσες, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι βάση των όσον έχει αναφέρει ο προπονητής της ΑΕΚ κατά καιρούς, ο Ισπανός θα αγωνίστει μόνο όταν είναι έτοιμος εκατό τοις εκατό.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση