ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα 10 ευρώ με Μινσκ

Ενημέρωση από την ΑΕΚ για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Δυναμό Μινσκ.

Αναλυτικά:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον 1o αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την FC Dinamo Minsk στο AEK ARENA, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27 Ιουλίου στις 20:00.

Η προπώληση θα ξεκινήσει το πρωί της Δευτέρας (24/07, 09:00) από τα Γραφεία του Σωματείου.

Στον αγώνα θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το Online σύστημα αγοράς εισιτηρίων και ο κόσμος θα μπορεί να πάρει εισιτήριο σε οποιαδήποτε θέση του AEK ARENA, εκτός από αυτές που είναι ήδη κρατημένες από κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου (2017/18), αλλά και τα VIP (τμήμα Αγία Μαρίνα). Το Online σύστημα θα ξεκινήσει από το μεσημέρι (12:00) της Δευτέρας και θα συνεχιστεί μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν την δυνατότητα να διατηρήσουν την θέση τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι μέχρι και την Τρίτη (25/07). Από το πρωί της Τετάρτης (26/07) θα ελευθερωθούν οι θέσεις για όλο τον κόσμο.

Εισιτήρια θα πωλούνται για την κερκίδες Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική), AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια).

Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη (18:30).

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο στο 1 ευρώ.

Για τα VIP (τμήμα Αγία Μαρίνα) το εισιτήριο θα είναι 50 ευρώ το κανονικό, 25 ευρώ το μαθητικό και 10 ευρώ το παιδικό. Οι τιμές του μαθητικού και του παιδικού ισχύουν ΜΟΝΟ εφόσον συνοδεύονται από ένα ενήλικα.

Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας των Γραφείων:

Δευτέρα, Τρίτη: 09:00-13:00, 15:00-18:00
Τετάρτη: 09:00-18:00
Πέμπτη: 09:00-17:00

Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει και πάλι μαζικά στο γήπεδο και με ατμόσφαιρα ανάλογη των προηγούμενων ευρωπαϊκών αγώνων να δώσει την επιπρόσθετη ώθηση που χρειάζεται η ομάδα μας». 

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X