ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκολτζής στο... όριο

Ο Φλοριάν Τολεμές ήταν δίχως αμφιβολία ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε το βράδυ της Πέμπτης στην «Αρένα», εκεί όπου η ΑΕΚ σφράγισε το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Γάλλος επιθετικός βρέθηκε εκεί που έπρεπε, τη στιγμή που έπρεπε στη φάση του 33ου λεπτού, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και το οποίο έβαλε εμπόδιο στην προσπάθεια των Ιρλανδών για ανατροπή.

Έτσι, έφτασε τα τρία γκολ στην Ευρώπη με τη φανέλα των κιτρινοπράσινων σε ισάριθμους αγώνες, επίδοση βεβαίως που είναι τιμητική τόσο ως προς το σύνολό της, αλλά πολύ περισσότερο κατά μέσο όρο. Εκ του αποτελέσματος αποτελεί δε άλλη μια εύστοχη επιλογή του Χάβι Ρόκα ο οποίος τον Ιανουάριο επέλεξε να φέρει τον Τολεμές από το Βέλγιο για να αντικαταστήσει τον Άντρε Άλβες ο οποίος πραγματοποίησε ένα εξάμηνο ντεφορμαρίσματος, με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση βασικού.

Από εκεί και πέρα, το αρνητικό της βραδιάς ήταν η δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στην διοργάνωση και μια κάρτα που τον θέτει αυτόματα στο όριο τιμωρίας. Και στις δύο αναμετρήσεις με την Κορκ Σίτι, ο Γάλλος φορ δέχθηκε παρατήρηση από τον διαιτητή της εκάστοτε αναμέτρησης και έτσι τώρα μαζί με τον Μάριο Αντωνιάδη, συντρέχουν άμεσο κίνδυνο να χάσουν τον δεύτερο αγώνα με τη Διναμό Μινσκ ή κάποιον από τα playoffs της διοργάνωσης.

Εναλλακτικές επιλογές σαφώς και υπάρχουν στην εν λόγω θέση με τους Μυτίδη και Ρουσία να περιμένουν τη δική τους ευκαιρία, ωστόσο η παραγωγικότητα του Γάλλου τον καθιστά τη δεδομένη στιγμή την πρώτη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X