ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τζόκερ με... μέτρο

Ο Έκτορ Χέφελ πήρε για ακόμη μια φορά φανέλα βασικού απέναντι στην Κορκ Σίτι, ανατρέποντας τα προγνωστικά που ήθελαν τον βραχύσωμο Ολλανδό να δυσκολεύεται να βρει ρόλο στη φετινή ΑΕΚ. Μετά τον αγώνα με την Λίνκολν και τη θέση του αριστερού μπακ σε σχηματισμό 4-4-2, το βράδυ της Πέμπτης ο Χέφελ αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ-χαφ σε σχηματισμό 3-5-2, ενισχύοντας την άποψη ότι πέραν από ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, αποτελεί και μια μονάδα που μπορεί να δώσει βοήθειες σε πολλές θέσεις.

Βέβαια ο τελευταίος πειραματισμός του Ιμανόλ Ιδιακέθ δεν βγήκε καθώς ο Ολλανδός παρά τα αρκετά ανεβάσματα στο αντίπαλο μισό, φάνηκε να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει το δεξί πόδι και έτσι οι πλείστες αντεπιθέσεις σταματούσαν στην προσπάθειά του να φέρει τη μπάλα στο καλό αριστερό. Γενικότερα βέβαια απέναντι στους σκληροτράχηλους αμυντικούς των Ιρλανδών, φάνηκε να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στα δεδομένα της θέσης και δεν μπορεί να πει κανεις ότι πέρασε στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.

Την ίδια ώρα, στη θέση αυτή μπορούσε κάλλιστα να αγωνιστεί ο Σορία, ενώ ως γνωστόν εκτός πλάνων είναι ο Ορτίθ. Η διαχείριση του ρόστερ είναι ένα τεράστιο στοίχημα φέτος για τον Ιμανόλ Ιδιακέθ, μιας και παίκτες όπως οι Μαλόκου, Ακοράν, Ρουσιάς και Εγγλέζου έμειναν εκτός αποστολής λόγω υπεραριθμίας. Αν στο στοιχείο αυτό προσθέσουμε και το γεγονός ότι η δεύτερη αλλαγή ήρθε στο 80ο λεπτό, τότε ο Ισπανός τεχνικός σαφώς και θα πρέπει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα, ώστε να μην προκύψουν... παραπονούμενοι.

Τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν αλλά έχοντας και το περσινό δείγμα, δεν θέλει και πολύ να βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο για αρνητικούς λόγους.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X