ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καμπανάκι βελτίωσης

Η χθεσινή νίκη της ΑΕΚ επί της Κορκ Σίτι, έγινε δεκτή με χειροκρότημα και ενθουσιασμό από τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος είδε τους κιτρινοπράσινους να βαδίζουν στο περσινό μονοπάτι και να αποκλείουν δύο αντίπαλους, στο δρόμο προς τα playoffs του Γιουρόπα Λιγκ. Το γκολ του Φλοριάν Τολεμές έφτανε και περίσσευε για να κόψει τη διάθεση των Ιρλανδών για κάτι θετικό, οι οποίοι μετά το 33ο λεπτό φάνηκαν ανύμποροι να αντιδράσουν παρόλο που οι Λαρνακείς δεν βρέθηκαν και στην καλύτερή τους βραδιά.

Στο τέλος της ημέρας βέβαια και ιδιαίτερα σε περίοδο προετοιμασίας, σημασία έχει το τι αναγράφεται στο φωτεινό πίνακα μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και στην προκειμένη περίπτωση, αυτό ήταν το 1-0 υπέρ της Κυπριακής ομάδας. Από εκεί και πέρα βέβαια ο Ιμανόλ Ιδιακέθ αναγνώρισε εμμέσως πλην σαφώς ότι τα περιθώρια βελτίωσης είναι πολλά, με κάποιες επιλογές όπως η χρήση του Χέφελ ως δεξιού μπακ χαφ, να μην λειτουργεί.

Σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις, υστέρησε ο Ζουάν Τομάς ο οποίος για άλλη μια φορά μπήκε στη διαδικασία του… ψυχολογικού πολέμου με αντίπαλους και ιδιαίτερα όταν οι Ιρλανδοί στα τελευταία στάδια του αγώνα, έπαιξαν στα όρια του αντιαθλητικού. Η επιστροφή του Ακοράν Ρέγιες κρίνεται σημαντική αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι άμεση μιας και το κράμα δημιουργικότητας και αποτελεσματικότητας, θα χρειαστεί απέναντι στους Λευκορώσους.

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική Κυπριακή ομάδα που θα αγωνιστεί εντός έδρας την ερχόμενη εβδομάδα, γεγονός που αυξάνει την πίεση για ένα θετικό αποτέλεσμα που δεν μπορεί να είναι άλλο από τη νίκη με μηδέν παθητικό. Σε ανάλογη παρουσία με τη χθεσινή στις κερκίδες ευελπιστούν οι ιθύνοντες των κιτρινοπράσινων, με τέσσερις περίπου χιλιάδες Λαρνακείς να ωθούν τους ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Ιδιακέθ στις κρίσιμες στιγμές.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση