ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επαγγελματική... πρόκριση

Χωρίς να θέλξει με την απόδοσή της, η ΑΕΚ έφτασε σε δεύτερη στενή νίκη επί της Κορκ Σίτι και σφράγισε το εισιτήριό της για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Για τέταρτη φορά στην Ευρωπαϊκή τους ιστορία, οι Λαρνακείς αποκλείουν αντίπαλο με δύο νίκες, μετά βεβαίως τα εμπόδια της Φλοριάνα Μάλτας, της Φολγκόρε Αγίου Μαρίνου και της Κλίφτονβιλ Βορείου Ιρλανδίας. Πλέον η ακίδα στρέφεται στην Λευκορωσία με την Διναμό Μινσκ να αποτελεί έναν υπολογισίμο αντίπαλο που αξίζει τουλάχιστον σεβασμού.

Το γκολ του Φλοριάν Τολεμές ήρθε κόντρα στην ροή του αγώνα για να κόψει τα φτερά των Ιρλανδών οι οποίοι παρουσιάστηκαν απειλητικοί, αλλά φλύαροι στην τελική προσπάθεια. Απέναντι σε έναν πιο έμπειρο αντίπαλο τα πράγματα δεν θα ήταν τόσο απλά για τους κιτρινοπράσινους και οπωσδήποτε αρκετές σημειώσεις καταγράφηκαν στο μπλοκάκι του Ιμανόλ Ιδιακέθ. Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε τριάδα στην άμυνα με τον Χέφελ σε ρόλο δεξιού ακραίου μπακ χαφ, με φανερή την αδυναμία του να χρησιμοποιήσει το δεξί πόδι, γεγονός που στέρησε την εκδήλωση ορισμένων αντεπιθέσεων.

Οι κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν οι Τρισκόφσκι και Κολίνας στο τελευταίο δεκάλεπτο μπορούν να χαρακτηριστούν τουλάχιστον αχρείαστες, ενώ στο όριο τιμωρίας προστέθηκε πλην του Αντωνιάδη, ο Τολεμές. Ελαφρυντικά σαφώς και υπάρχουν για την απόδοση που δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, ωστόσο με μια εβδομάδα να χωρίζει την ΑΕΚ από τον πρώτο αγώνα με την Διναμό Μινσκ, απαιτείται άμεση ανασύνταξη. Μεγάλο στοίχημα αποτελεί και η διαχείριση του ρόστερ με τον Ιμανόλ Ιδιακέθ να πραγματοποιεί αλλαγές στο τελευταίο εικοσάλεπτο και ενώ εκτός αποστολής βρέθηκαν ποδοσφαιριστές όπως οι Μαλόκου, Ακοράν και Ρουσιάς.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση