ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προπώληση επιπέδου Γιουρόπα

Στην ευχάριστη θέση να υπολογίζουν σε μαζεμένα έσοδα αλλά και μαζική παρουσία του κόσμου της απόψε στην «Αρένα», βρίσκονται οι ιθύνοντες της ΑΕΚ. Τα αποτελέσματα εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και οι εξαγγελίες της διοίκησης Άντρου Καραπατάκη, φαίνεται να έπιασαν τόπο μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον για τον επαναληπτικό απέναντι στην Κορκ Σίτι είναι άνευ προηγουμένου.

Η αλήθεια είναι ότι το κεφάλαιο «κόσμος» απασχολεί ιδιαίτερα το στρατόπεδο των κιτρινοπράσινων τα τελευταία χρόνια, μιας και η ανέλιξη στην ελίτ του Κυπριακού ποδοσφαίρου, δεν συνοδεύεται από την ανάλογη πίστη και παρουσία στο γήπεδο. Αναμφίβολα η προοπτική πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και η παραπέρα πορεία που φαντάζει τουλάχιστον βατή, αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για συνέπεια στο ραντεβού που θα δοθεί απόψε στις 20:00 στην «Αρένα».

Η πρώτη επίσημη υποχρέωση της ΑΕΚ κατά τη φετινή περίοδο και συγκεκριμένα ο αγώνας απέναντι στην Λίνκολν, συνοδεύτηκε από ικανοποιητική ανταπόκριση του κόσμου της Λάρνακας. Όσο το μομέντουμ κτίζεται μέσω των θετικών αποτελεσμάτων, έτσι αναμένεται να αυξηθεί και η προσέλευση στο γήπεδο μιας και οι Λαρνακείς έχουν όλα τα εχέγγυα για να γράψουν νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία τους, με διεκδίκηση της επιστροφής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η σκληροτράχηλη Κορκ Σίτι δεν αναμένεται ότι θα παραδώσει τα όπλα και ιδιαίτερα εκεί που η κούραση και η ζέστη θα καταπονήσει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, εκεί θα απαιτηθεί... μετάγγιση πάθους από την κερκίδα.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση