ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ακόμα καλύτερα από τον αγώνα στην Ιρλανδία»

Ο Χόρχε Λαρένα ήταν ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε με αφορμή τον αγώνα απέναντι στην Κορκ Σίτι, αναφέροντας τα εξής:

«Όπως είπε και ο προπονητής, θεωρώ ότι έχουμε απέναντι μας έναν δυνατό αντίπαλο που τα πάει εξαιρετικά στο πρωτάθλημά του. Είναι μια ομάδα που παλεύει μέχρι τέλους και από την πλευρά μας οφείλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα από τον αγώνα στην Ιρλανδία, για να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα.

Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να σκοράρω αλλά μπορώ να υποσχεθώ ότι θα παίξω πρώτα για την ομάδα και μετά τον εαυτό μου. Αυτό άλλωστε είναι το σημαντικό. Να παίξουμε για την ΑΕΚ, ανεξάρτητα του ποιος θα σκοράρει.

Όντας στην ομάδα για πολλά χρόνια, μπορώ να πω ότι η φετινή ΑΕΚ βελτιώνεται όπως βελτιώθηκε και την τελευταία τριετία βήμα με βήμα. Είναι γεγονός ότι η δουλειά που βγάζουμε έχει ελκύσει όλο και καλύτερους ποδοσφαιριστές. Σημασία βέβαια έχει να φτάσουμε στην υλοποίηση των στόχων μας με το πολύ καλό υλικό που έχουμε, διασκεδάζοντας κάθε στιγμή.»

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση