ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν μου αρέσει η ετικέτα...»

Με αφορμή τον αυριανό αγώνα απέναντι στην Κορκ Σίτι, μια εβδομάδα μετά την εκτός έδρας επικράτηση στην Ιρλανδία με 0-1, η ΑΕΚ παρέθεσε διάσκεψη τύπου. Κύριος ομιλητής ήταν ο Ιμανόλ Ιδιακέθ σε ερωτήσεις που δέχθηκε, απάντησε τα εξής:

«Δεν μου αρέσει η ετικέτα του ακλόνητου φαβορί. Είχαμε ένα δύσκολο αγώνα στην Ιρλανδία και αναμένουμε το ίδιο και αύριο. Ο αντίπαλος έχει ποιότητα και έχει δείξει ότι μπορεί να πιέσει ψηλά στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα έχουμε αντιληφθεί ότι έρχονται εδώ για την ανατροπή και από πλευράς μας οφείλουμε με προσοχή και προσήλωση να πάρουμε το εισιτήριο.

Θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα που πήραμε στον πρώτο αγώνα απέναντι στην Κορκ. Ιδιαίτερα η επιθετική γραμμή του αντίπαλου έχει ποιότητα και δυναμική και θα πρέπει να περιοριστεί. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τις δικές μας ευκαιρίες για να φτάσουμε σε μια δεύτερη νίκη.

Λίγο έως πολύ έχω καταλήξει στην αρχική εντεκάδα αλλά υπάρχει ακόμα μια προπόνηση. Εύχομαι να μην προκύψει κάτι απρόοπτο ώστε να υλοποιήσω αυτά που έχω στο μυαλό μου.

Όσον αφορά τον Κάσες, είναι σίγουρα μια επιλογή αλλά χρειάζεται περισσότερο χρόνο να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας. Είμαι ευτυχισμένος που υπάρχει βάθος στη μεσαία γραμμή και παίκτες πρώτης διαλογής για να αγωνιστούν.

Δεν βλέπω πιο μακριά από τον αυριανό αγώνα. Έτσι δεν θέλω να κάνω οποιοδήποτε σχόλιο για το τι μπορεί να προκύψει στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Χρειαζόμαστε τον κόσμο περισσότερο από ποτέ. Τους ζητάμε όχι απλώς να έρθουν στο γήπεδο, αλλά να ασκήσουν πίεση στον αντίπαλο. Στην Ιρλανδία συναντήσαμε ένα σκηνικό δύσκολο στις κερκίδες αλλά και στον αγωνιστικό χώρο με τη διαιτησία αλλά και τον αντίπαλο προπονητή να κατηγορεί τον τρόπο παιχνιδιού μας. Ελάτε και στηρίξτε μας.

Το σύστημα με τρεις ή τέσσερις αμυντικούς είναι δύο επιλογές διότι έχουμε στο ρόστερ ποδοσφαιριστές που κατανοούν τα όσα ζητώ. Το σύστημα είναι κάποιοι αριθμοί και σημασία έχει ο τρόπος προσέγγισης των παιδιών.»

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση