ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ούτε λόγος για ροτέισον

Στον επαναληπτικό αγώνα με την Λίνκολν να έχοντας στις αποσκευές της το 5-0 από το παιχνίδι στην Κύπρο, η ΑΕΚ φάνηκε να προσεγγίζει με διαφορετικό τρόπο την υποχρέωση στην Πορτογαλία. Ενδεχομένως επηρεασμένη και από το μακρινό και κοπιαστικό ταξίδι, οι Λαρνακείς δεν έπιασαν τις στροφές του πρώτου επίσημου αγώνα απέναντι στην ομάδα του Γιβραλτάρ, με το πέναλτι του Λαρένα να αποτρέπει την ήττα και να δίνει την ισοπαλία.

Ρόλο σε αυτήν την ύφεση έπαιξε και η επιλογή του Ιμανόλ Ιδιακέθ να πραγματοποιήσει εκτεταμένο ροτέισον, το οποίο ήταν φυσιολογικό να επηρεάσει ένα σύνολο το οποίο πρώτη φορά έπαιζε μαζί σε επίσημο επίπεδο. Σαφέστατα τα δεδομένα αύριο θα είναι πολύ διαφορετικά με τον Ισπανό τεχνικό να προτίθεται να επιστρατεύσει ότι καλύτερο διαθέτει στον επαναληπτικό αγώνα με την Κορκ Σίτι.

Το σκορ του πρώτου αγώνα και συγκεκριμένα το διπλό με σκορ 0-1 με γκολ του Τρουγιόλς, δίνει προβάδισμα αλλά όχι πρόκριση στους κιτρινοπράσινους οι οποίοι θα χρειαστούν τη μέγιστη συγκέντρωση και σοβαρότητα απέναντι σε μια ομάδα που έχει διψήφιο αριθμό επίσημων αγώνων στα πόδια της.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, ο Ιδιακέθ δεν αναμένεται να ρισκάρει την επιστράτευση μονάδων οι οποίες τη δεδομένη στιγμή δεν θεωρούνται βασικές, άσχετα με την πορεία και τη συνεισφορά τους την τελευταία τριετία, κατά την οποίαν η ΑΕΚ ανελίχθηκε στην ελίτ του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Έμπειρες και εμβληματικές φυσιογνωμίες όπως οι Καταλά, Λαρένα και Τομάς θεωρούνται αναντικατάστατοι και πάνω σε αυτούς οι κιτρινοπράσινοι θα στηρίξουν τις προσπάθειές τους για δεύτερη νίκη και συνάμα πρόκριση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση