ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Το πρόγραμμα ενόψει Κορκ Σίτι

Η ΑΕΚ ενημερώνει για το πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Κορκ Σίτι.

Αναλυτικά:

H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για το πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων για τον επαναληπτικό αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την Cork City FC, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 20:00 στο AEK ARENA.

H δημοσιογραφική διάσκεψη της ομάδας μας, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας Imanol Idiakez, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (19/07) στις 18:00 στην αίθουσα διασκέψεων του AEK ARENA. Θα ακολουθήσει στις 19:00 η προπονηση στο βοηθητικό μας γήπεδο. H προπόνηση της ομάδας μας στο AEK ARENA θα γίνει την Τρίτη (18/07) στις 19:00 και θα είναι κλειστή για το κοινό και για τους δημοσιογράφους. 

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της Cork City FC, όπου θα μιλήσει ο προπονητής John Caulfield, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί στις 18:45 στην αίθουσα διασκέψεων του AEK ARENA. Θα ακολουθήσει στις 19:00 η προπόνηση της Cork City FC στο AEK ARENA. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

Οι αθλητικοί συντάκτες θα μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους στις δημοσιογραφικές διασκέψεις των δύο ομάδων.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.co

 

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X