ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η έδρα φέρνει πρόκριση

Το αποφασιστικό βήμα για πρόκριση της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, έγινε την περασμένη Πέμπτη στην Ιρλανδία, εκεί όπου ο Χουάν Τρουγιόλς έκανε τη διαφορά ανάμεσα σε νίκη και ισοπαλία. Το γκολ του Ισπανού αμυντικού δίνει στην Κυπριακή ομάδα προβάδισμα για να προσθέσει την Κορκ Σίτι στα φετινά της… θύματα, ωστόσο αυτό που δεν πρέπει να ξεχνά ο Ιμανόλ Ιδιακέθ και οι ποδοσφαιριστές του, είναι ότι η πρόκριση κρίνεται και στα δύο παιχνίδια.

Προκειμένου λοιπόν το βράδυ της Πέμπτης η «Αρένα» να είναι καυτή, θα χρειαστεί και η συνδρομή του κόσμου της Λάρνακας, ο οποίος ήταν πιστός στο πρώτο ραντεβού της χρονιάς απέναντι στην Λίνκολν. Ο δωδέκατος παίκτης αναμένεται να είναι το κρυφό χαρτί του προπονητή της ΑΕΚ μιας και οι κιτρινοπράσινοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν για άλλη μια φορά, αντίπαλο με περισσότερες αντοχές και σε πιο ενεργή αγωνιστική κατάσταση.

Ιδιαίτερα οι κλιματικές συνθήκες που αναμένεται να υπάρχουν στο γήπεδο, μπορεί αρχικά να αιφνιδιάσουν τους Ιρλανδούς αλλά στα τελευταία στάδια του αγώνα, να γυρίσουν μπούμερανγκ για την ΑΕΚ. Είναι ακριβώς σε εκείνα τα λεπτά και εκείνες τις στιγμές, που ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της μιας εκ των τριών εκπροσώπων της Κύπρου στο Γιουρόπα Λιγκ, θα χρειαστούν την ψυχολογική ώθηση από τον κόσμο τους.

Άλλωστε το Ευρωπαϊκο οδοιπορικό στην νεόκτιστη «Αρένα» οφείλει και πρέπει να χαρακτηριστεί από θετικά αποτελέσματα, με τους συμμετέχοντες να ανεβάζουν τον πήχη για αυτούς που θα ακολουθήσουν.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X