ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να τελειώσουμε τη δουλειά»

Στον ΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά:

Για τον επαναληπτικό: «Από την ώρα που τελείωσε ο αγώνας είχαμε πει πως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Η προσπάθεια που πρέπει να γίνει στον επαναληπτικό, πρέπει να είναι ίδια με αυτή που έγινε στην Ιρλανδία. Όσοι είδαν το παιχνίδι κατάλαβαν πως το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου εύκολο και μάλιστα περάσαμε κάποιες δύσκολες στιγμές στο τέλος. Η άκρος θερμή και πολιτισμένη ατμόσφαιρα που είδαμε στο γήπεδο στην Ιρλανδία και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και εμείς. Ήταν η πρώτη τους ήττα μετά από καιρό και αποχαιρετούσαν και δυο παίκτες τους και σε σωστά πλαίσια. Αυτή την ατμόσφαιρα θέλουμε και εμείς. Πάντως τη Πέμπτη θέλουμε τον κόσμο για να τελειώσει η δουλειά μας και να πάρουμε την πρόκριση».

Για τα δεδομένα της προπόνησης: «Έχουμε άλλες δυο προπονήσεις, αύριο στο ΑΕΚ Αρένα και την Τετάρτη στο βοηθητικό μας γήπεδο. Μέσα από αυτές θα καταρτίσει το τελικό του πλάνο ο προπονητής ελπίζουμε χωρίς προβλήματα. Τη φετινή σεζόν πάντως είμαστε σε πιο ευχάριστη θέση παρά τα οποιαδήποτε προβλήματα να μπορούμε να κάνουμε τις αλλαγές και ξεπερνούμε τα προβλήματα».

Για την κλήρωση: «Την ώρα που ακούσαμε την προκλήρωση ήρθε ένα μούδιασμα, όμως αφότου περάσουμε από την Κορκ, τότε θα δούμε την αντίπαλο μας. Η προσοχή και η σημασία είναι στο παιχνίδι της Πέμπτης. Αφού έρθει η νίκη θα έχουμε πολλά να πούμε».

Για τα διαρκείας: «Έχουμε συμπληρώσει δυο εβδομάδες για τα εισιτήρια διαρκείας. Σίγουρα είναι στη μέση και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, όμως σιγά σιγά πιστεύω θα πιάσουμε το στόχο μας και θα έχουμε πάντα κόσμο στο γήπεδο μας».

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση