ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι Ισπανοί την οδηγούν

Από τη στιγμή που ο Χάβι Ρόκα ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ, το Ισπανικό στοιχείο ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό, αποτελώντας πιο σημαντικό και από το Κυπριακό. Το μικρό δείγμα από τους τρεις επίσημους φετινούς αγώνες, μαρτυρά το γεγονός ότι οι Ισπανόφωνοι ποδοσφαιριστές των κιτρινοπράσινων, είναι αυτοί που έχουν τραβήξει κουπί στο σκοράρισμα απέναντι σε Λίνκολν και Κορκ Σίτι.

Και επειδή η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται, φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην πρώτη φετινή νίκη της ΑΕΚ έβαλε ο Ζουάν Τομάς ο οποίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο επιβλητικό 5-0 επί της ομάδας από το Γιβραλτάρ, στον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα που έγινε ποτέ στην «Αρένα». Ο βραχύσωμος Ισπανός επιτελικός μέσος, σκόραρε δις και μοίρασε μια τελική πάσα, όντας ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Λάρνακας στην πρώτη φετινή αποστολή, ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά και την υπόθεση πρόκριση.

Στον επαναληπτικό που έγινε στο Φάρο της Πορτογαλίας, την πατρίδα έσωσε ένας συμπατριώτης του και συγκεκριμένα ο Χόρχε Λαρένα, ο οποίος ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και διατήρησε το αήττητο των κιτρινοπράσινων. Δεν αποτελεί δε και έκπληξη ότι το σημαντικότερο γκολ της φετινής χρονιάς, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο, έχει πετύχει και πάλι Ισπανός ποδοσφαιριστής και συγκεκριμένα ο Χουάν Τρουγίολς.

Το πολύτιμοτερο εργαλείο του Ιμανόλ Ιδιακέθ, ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά μεταξύ Κορκ Σίτι και ΑΕΚ στον αγώνα της προηγούμενης Πέμπτης, βάζοντας την ομάδα της Λάρνακας σε θέση ισχύος εν όψει και του επαναληπτικού στην Κύπρο.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση