ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Με Δυναμό Μινσκ ή Ραμποτνίσκι

Η ΑΕΚ πραγματικά γλίτωσε από τα χειρότερα αφού αν και είχε ως πιθανές αντιπάλους ομάδες πολύ μεγαλύτερου βεληνεκούς κληρώθηκε τελικά να αντιμετωπίσει τον νικητή του Ραμποτνίσκι-Δυναμό Μινσκ.

Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων στα Σκόπια έληξε ισόπαλος 1-1 και ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 20 Ιουλίου στην Λευκορωσία. Η Δυναμό Μινσκ λόγω του αποτελέσματος που εξασφάλισε εκτός έδρας έχει ένα μικρό προβάδισμα ωστόσο τα πάντα είναι ανοιχτά όσο αφορά την πρόκριση. 

Πάντως η ΑΕΚ αφού με το καλό περάσει από την Κορκ Σίτυ έχει μπροστά της μια βατή κλήρωση που της επιτρέπει να ονειρεύεται τα play-offs του Europa League. Βέβαια θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και να παίξει το ποδόσφαιρο που μας έχει συνηθίσει.

Λίγα λόγια για την Ραμποτνίσκι

Η Ραμποτνίσκι είναι ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας και έχει ως έτος ίδρυσής της το 1937. Έχει κατακτήσει 4 φορές το πρωτάθλημα της χώρας της με την τελευταία να είναι το 2012.

Το στάδιο στο οποίο αγωνίζεται είναι το Philip II (Φίλιππος Β') και έχει χωρητικότητα 33.000 θέσεων. 

Την περσινή σεζόν η Ραμποτνίσκι τερμάτισε 3η στο πρωτάθλημα πίσω από την Βαρντάρ και την Σκέντιτσα. Το ρόστερ της απαρτίζεται κυρίως από Σκοπιανούς ποδοσφαιριστές, ενώ σε αυτό βρίσκονται δύο Αλβανοί, δύο Κολομβιανοί και ένας από το Κόσοβο και από το Μαυροβούνιο.

Ο προπονητής της ομάδας είναι ο Βίκτορ Τρνέφκσι και ο πρόεδρος ο Ντράγκαν Ποπόσκι.

Λίγα λόγια για την Δυναμό Μινσκ

Η Δυναμό Μινσκ είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Λευκορωσίας αφού έχει στο ενεργητικό της 7 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα. Το έτος ίδρυσής της είναι το 1927 και τα χρώματά της είναι το μπλέ και το άσπρο. 

Παρά το ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Λευκορωσίας η Δυναμό βρίσκεται μακριά από τους τίτλους εδώ και 13 χρόνια αφού το τελευταίο της πρωτάθλημα το πήρε την σεζόν 2003-2004 ενώ ένα χρόνο προηγουμένως κατέκτησε το τελευταίο της κύπελλο. 

Το στάδιο της ομάδας είναι το Traktor χωρητικότητας 16.000 θέσεων και βρίσκεται στην πόλη του Μινσκ. Το ρόστερ της ομάδας έχει απαρτίζεται από Λευκορώσους ποδοσφαιριστές με τρείς Σέρβους ένα Ουκρανό και ένα Κροάτη.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnoairportshuttle.com 

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση