ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Με Τρουγιόλς το πολύτιμο διπλό!

Ένα τέρμα του Τρουγιόλς στο 70’ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ΑΕΚ. Η ομάδα του Ιδιάκεθ χωρίς να εντυπωσιάσει έκανε ακριβώς αυτά που έπρεπε. Ουσιαστικά δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα ενώ κατάφερε να φύγει από την Ιρλανδία με νίκη. Σαφώς και η νίκη δίνει ισχυρό προβάδισμα στην ΑΕΚ και η ομάδα του Ιδιάκεθ έβαλε τις βάσεις για μια ακόμη σπουδαία πρόκριση.

Α’ ημίχρονο

Καλό το ξεκίνημα για την ΑΕΚ. Μόλις στο 1’ ο Τρισκόφσκι δοκίμασε το πόδι του από μακρυά, όμως έστειλε τη μπάλα έξω. Μάλιστα στο 5’ ο Τρισκόφσκι έδωσε πανέμορφα στον Φλοριάν, ο οποίος μέσα στην περιοχή πλάσαρε με μιας, όμως ο Μακνάλτι έδιωξε σε κόρνερ. Με την πάροδο όμως του χρόνου οι Ιρλανδοί ανέβασαν ρυθμούς, και στο 15’ ο Μακγουάιαρ μπήκε στην περιοχή από πλάγια, έκανε το πλασέ όμως ο Μοΐσοφ έβαλε την κόντρα και έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ. Λίγα λεπτά αργότερα στο 19’ ο Τρισκόφσκι έδωσε στον Χέφελ που πάτησε στον Λαρένα και ο τελευταίος με δυνατό σουτ απείλησε τον Μακνάλτι που με διπλή προσπάθεια έσωσε. Οι δυο ομάδες ήταν περίπου ισοδύναμες στο γήπεδο και η μια εξουδετέρωνε τα ατού της άλλης και έτσι οι φάσεις δεν ήταν αρκετές. Χαρακτηριστικό πως μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρχε άλλη καλή ευκαιρία και έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Β’ ημίχρονο

Όπως και στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο η ΑΕΚ έκανε καλό ξεκίνημα. Μόλις στο 47’ ο Χέφελ εκτέλεσε ένα κόρνερ, έγινε η προσπάθεια από τον Φλοριάν, έδιωξαν οι τις Κορκ και με δεύτερη προσπάθεια μέσα από την περιοχή ο Τρισκόφσκι δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Ο ρυθμός όμως μετά το 50’ έπεσε και έτσι οι φάσεις ήταν και πάλι λιγοστές. Οι όποιος προϋποθέσεις από τις δυο ομάδες σταματούσαν στην τελική πάσα. Στο 62’ η Κορκ κέρδισε ένα φάουλ δίπλα από το σημαιάκι του κόρνερ από δεξιά. Οι Ιρλανδοί εκτέλεσαν απευθείας, όμως η μπάλα έφτασε στα χέρια του Χουάν Πάμπλο εύκολα. Στο 70’ έγινε η άψογη εκτέλεση κόρνερ για την ΑΕΚ, με τον Τρισκόφσκι να κάνει το πρώτο σουτ, τη μπάλα να κοντράρει και τον Τρουγιόλς να κάνει νέο σουτ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Κορκ για γράφοντας έτσι το 0-1. Το τέρμα αυτό σαφώς και ήταν ότι καλύτερο για την ΑΕΚ μιας και «σκότωσε» ουσιαστικά τους Ιρλανδούς, οι οποίοι για αρκετή ώρα έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα. Η επόμενη τελική καταγράφηκε για την Κορκ και ήταν στο 88’ του αγώνα. Σε εκείνο το σημείο ο Μπίτι έκανε το σουτ στην κίνηση, από καλή μάλιστα θέση εντός της περιοχής, όμως έστειλε ψηλά έξω την μπάλα. Από εκείνο το λεπτό μέχρι και το τελικό σφύριγμα, η Κορκ έστειλε πολλές φορές τη μπάλα στην περιοχή της ΑΕΚ, όμως σε καμιά περίπτωση δεν κατάφερε να καταγράψει τελική. Έτσι η ΑΕΚ έφυγε από την Ιρλανδία με το πολύτιμο διπλό

Ενδεκάδες:

Κορκ Σίτι: Μακνάλτι, Μπίτι, Μακόρμαρκ, Ντελανί, Οκόνορ, Μπόλγκερ, Μόρισι, Ντούλεϊ, Μπάκλι, Σέπαρντ, Μαγκουάιρ

ΑΕΚ: Πάμπλο, Αντωνιάδης, Τρουγιόλς, Μόισοφ, Καταλά, Λαρένα, Τομάς, Τρισκόφκσι, Χέβελ, Λαμπάν, Φλοριάν.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

NESCAFE (www.nescafe.gr)

GLOBAL COLLEGE (www.globalcollege.ac.cy)

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE (www.kapnosairportshuttle.com)

 

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση