ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Από τις πιο φορμαρισμένες στην Ευρώπη η Κορκ»

Μετρημένος ήταν στις τοποθετήσεις του ο Ιμανόλ Ιδιακέθ πριν τον αγώνα με τη Κορκ Σίτι, όπου εξέφρασε και την εκτίμηση πως η πρόκριση θα μείνει ανοιχτή μετά το πρώτο παιχνίδι.

«Ξέρουμε ότι είναι μεγάλη ομάδα, γνωρίζουμε πολλά για αυτήν. Κάνει πολύ καλή πορεία, τα αποτελέσματα της είναι καλά σε πρωτάθλημα και Ευρώπη», ήταν το σχόλιό του για την Κορκ.

«Πάντα είναι σημαντικό ένα γκολ εκτός έδρας σε νοκ άουτ. Νομίζω η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό αγώνα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα», είπε για τον αγώνα ενώ εξέφρασε και μια ανησυχία του για το γεγονός πως δεν είχε ανταγωνιστικά ματς η ομάδα του σε σχέση με τον αντίπαλο.

«Σίγουρα είναι δύσκολο που δεν είχαμε ανταγωνιστικά παιχνίδια. Όμως ποτέ δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά θα κάνουμε ότι χρειαστεί. Η φιλοδοξία μας είναι να πάμε όσο το δυνατό πιο μακριά, όπως πέρσι. Αλλά θα πρέπει να περάσουμε αυτό τον γύρο. Η Κορκ είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη και ήταν από τις δυσκολότερες αντιπάλους που θα μπορούσαμε να είχαμε».

Για τις απουσίες είπε: «Ο Γκαρίδο έμεινε στην Κύπρο. Ο Ρούμπεν, ο Εγγλέζου και ο Ακοράν είναι τραυματίες».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση