ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σταθμίζει την ετοιμότητα

Το μεγαλύτερο όπλο που έχει να αντιπαρατάξει η Κορκ Σίτι απέναντι στην ΑΕΚ, είναι ενδεχομένως το επίπεδο ετοιμότητας. Ο Ιρλανδικός σύλλογος βρίσκεται σε πλήρη δράση μιας και το εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη και μάλιστα οι επιδόσεις του αντίπαλου των κιτρινοπράσινων, είναι εξαιρετικές.

Η πρωτιά με αγώνες στο χέρι και μάλιστα με διψήφια βαθμολογική διαφορά από τον δεύτερο, επιτρέπει στην Κορκ Σίτι να προσεγγίσει τον αποψινό αγώνα με τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση, έχοντας την πολυτέλεια να βάλει σε δεύτερη μοίρα τους αγώνες πρωταθλήματος που ακολουθούν. Κάπου εδώ ο Ιμανόλ Ιδιακέθ καλείται να βρει τη συνταγή εκείνη που θα εξισορροπήσει το σημαντικό πλεονέκτημα του αντίπαλου, ο οποίος θα έχει σύμμαχο και την έδρα.

Στις διπλές αναμετρήσεις με την Λίνκολν, ο Ισπανός τεχνικός δεν δίστασε να εφαρμόσει ροτέισον και να αυξήσει το βαθμό ετοιμότητας του ρόστερ. Άλλωστε για μια ομάδα που θέλει και διατρανώνει ότι στόχος αποτελούν οι ομίλου της διοργάνωσης, κάθε μονάδα θα φανεί χρήσιμη αργά ή γρήγορα.

Ωστόσο πλεονέκτημα να πάρουν φανέλα βασικού στον πρώτο αγώνα απέναντι στους Ιρλανδούς, έχουν αυτοί που αγωνίστηκαν στο ντεμπούτο της χρονιάς απέναντι στην ομάδα του Γιβραλτάρ. Μόισοφ και Τρουγιόλς διεκδικούν με αυξημένες πιθανότητες μια θέση στο αρχικό σχήμα, με τον Ιδιακέθ να κάνει σκέψεις για εφαρμογή τριάδας στην άμυνα, η οποία βεβαίως θα φέρει και τις ανάλογες ανακατατάξεις.

Εκτός επιλογών τουλάχιστον από πλευράς πρωτοκλασάτων στελεχών, έμενε ο τιμωρημένος Μουρίγιο, ο τραυματίας Ακοράν, οι παραγκωνισμένοι Ορτίθ, Γκαρίδο, Εγγλέζου αλλά και ο ανέτοιμος Κάσες.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση