ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή "Pressing" και στον Ανδρέα Βιολάρη από την Ιρλανδία. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον αγώνα με την Κορκ, τα μεταγραφικά, αλλά και για τους παίκτες που βρίσκονται στην Κύπρο και προπονούνται.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με την Κορκ: «Είναι κάτι που περιμέναμε από την αρχή και ξέραμε ότι ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας, όσο προχωρούμε. Η Κορκ είναι μια πολύ καλή ομάδα και έτοιμη αγωνιστικά. Αυτό το στοιχείο είναι μειονέκτημα για μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και είμαστε σίγουροι πως θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο. Πρέπει να εμφανιστούμε όπως πρέπει, πρέπει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες σε σχέση με την περασμένη βδομάδα, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.»

Για τον στόχο της ομάδας: «Σε οποιοδήποτε παιχνίδι στόχος είναι η νίκη. Θέλουμε να πάμε στο «ΑΕΚ Αρένα» με αποτέλεσμα πρόκρισης.»

Για την υποστήριξη από τους οπαδούς της ομάδας: «Μερικές δεκάδες οπαδοί μας έχουν έρθει για να μας υποστηρίξουν. Περιμένουμε γεμάτο γήπεδο. Το παιχνίδι θα είναι τηλεοπτικό και όλοι θα μπορούν να δουν τον αγώνα στην Κύπρο.»

Για την αποψινή προπόνηση: «Έχουμε προπόνηση στις 21.00 και την διάσκεψη μια ώρα πιο πριν. Θα είναι περισσότερο χαλάρωμα η αποψινή προπόνηση.Ελπίζουμε να μην προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα. Δύο παίκτες θα «κοπούν» από την αποστολή.»

Για τους παίκτες που προπονούνται στην Κύπρο: «Αυτό που όλοι σκεφτόμαστε είναι τα δύο παιχνίδια με την Κορκ. Όταν επιστρέψουμε θα δούμε οποιαδήποτε διαφοροποίηση στο ρόστερ. Αυτοί που είναι Κύπρο προπονούνται κανονικά και θα δούμε εάν θα τους έχουμε στον επαναληπτικό. Ο Νάτσο Κάσες είναι στην Κύπρο και προπονείται.»

Για τα μεταγραφικά: «Ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν, μπορεί να διαφοροποιηθούν κάποια πράγματα. Ο αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο Τσάβι Ρόκα και περιμένουμε τις αποφάσεις του.»

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση