ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χωρίς Κάσες και Ακοράν

Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν από την πρωινή αποστολή της ΑΕΚ που αναχώρησε για Ιρλανδία, μιας και το Ισπανικό δίδυμο των Ακοράν και Κάσες, παρέμεινε στην Κύπρο. Ο δεύτερος σκόρερ της περσινής περιόδου εξακολουθεί να παραμένει στη λίστα των τραυματιών, γεγονός που δημιουργεί και ερωτηματικά και ανησυχία, όντας ένα από τα πολυτιμότερα εργαλεία του Ιμανόλ Ιδιακέθ.

Από το νησί θα παρακολουθήσει τον αγώνα της Πέμπτης και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Νάτσο Κάσες ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος. Ο Ισπανός μέσος με προϋπηρεσία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα που ανακοινώθηκε μέχρι σήμερα από τους κιτρινοπράσινους και εύλογα οι φίλοι της ομάδας θέλουν να τον δουν αγωνιζόμενο. Άλλωστε έρχεται να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας της Λάρνακας σε μια γραμμή που την τελευταία διετία δεν υπήρξε το απαραίτητο βάθος, ενώ πλεον υπάρχει έντονος συναγωνισμός.

Από εκεί και πέρα άξια αναφοράς είναι η συμπερίληψη του Ρώσου Πάνκοβ στο αεροπλάνο για Ιρλανδία, με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ να διεκδικεί και τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτα. Για άλλη μια φορά εκτός έμεινε ο Νικόλας Εγγλέζου, με τον Κύπριο διεθνή να επιστρέφει μεν από τον εξάμηνο δανεισμό του στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά να αδυνατεί μέχρι στιγμής να βρει ρόλο στην ομάδα.

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκονται οι Τρουγιόλς και Μόισοφ οι οποίοι δεν κάθισαν καν στον πάγκο του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς όντας τραυματίες, με τον πρώτο όμως να παίρνει φανέλα βασικού απέναντι στην Λίνκολν στην Πορτογαλία. Σταθερά εκτός επιλογών παραμένει ο Μουρίγιο ο οποίος θα εκτίσει άλλες δύο αγωνιστικές ποινές, τις οποίες κουβαλά από την περσινή χρονιά.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X