ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Στο δρόμο για Ιρλανδία (pics)

Για το Κορκ της Iρλανδίας, αναχώρησε τα ξημερώματα η ΑΕΚ, ενόψει του πρώτου αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την τοπική ομάδα, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (13/07) στις 19:45 τοπική ώρα (21:45 ώρα Κύπρου) στο «Turner's Cross».

Στόχος της ΑΕΚ είναι να πάρει το αποτέλεσμα εκείνο που θα της δώσει το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης εβδομάδας που θα γίνει στο Αρένα.

Σήμερα έχει προγραμματιστεί κλειστή προπόνηση το απόγευμα στην Ιρλανδία, ενώ αύριο στις 19:00 τοπική ώρα (21:00 ώρα Κύπρου) η ομάδα θα προπονηθεί στο «Turner's Cross», στάδιο όπου θα γίνει ο αγώνας.

Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

Πριν την έναρξη της προπόνησης στις 18:00 τοπική ώρα (20:00 ώρα Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας Imanol Idiakez, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής.

Η αποστολή

Εύμαιος Ευθυμιάδης (Υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος/αρχηγός αποστολής)
Xavi Roca (Τεχνικός Διευθυντής)
Χριστόφορος Πετρουής (Τιμ-Μάνατζερ)
Imanol Idiakez (Προπονητής)
Antonio Hidalgo (Βοηθός Προπονητή)
Ηλίας Χαραλάμπους (Β’ Βοηθός Προπονητή)
Nestor Orozco (Γυμναστής)
Γιώργος Παπασάββας (Προπονητής Τερματοφυλάκων)
Μιχάλης Αθανασίου (Φυσιοθεραπευτής)
Yordan Stoyanov (Μασέρ)
Florin Yucan (Φροντιστής)
Δρ. Κυριάκος Οικονομίδης (Γιατρός)
Κυριάκος Δημητρίου (Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου)

Ποδοσφαιριστές (20):

Juan Pablo, Aντώνης Γιωργαλλίδης, Ιωακείμ Τούμπας, Carles Soria, Joan Truyols, David Catala, Μάριος Αντωνιάδης, Ivan Trickovski, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Daniel Mojsov, Jorge Larena, Νέστωρας Mυτίδης, Vincent Laban, Joan Τomas, Vladimir Boljevic, Ονησίφορος Ρουσιάς, Radovan Pankov, Florian Taulemesse, Hector Hevel, Tete.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X