ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο έξτρα αντίπαλος

Ένας από τους παράγοντες που καθορίζουν το κατά πόσο ένας Ευρωπαϊκός αντίπαλος θεωρείται εύκολος ή δύσκολος, είναι και η διαδικασία μετάβασης στον εκτός έδρας αγώνα. Το κοπιαστικό ταξίδι μέχρι το Φάρο της Πορτογαλίας, φάνηκε να επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Ιδιακέθ στον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στην Λίνκολν, με το τελικό 1-1 να μαρτυρά του λόγου το αληθές.

Τα δεδομένα δεν βελτιώνονται στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, μιας και το ταξίιδ προς την Ιρλανδία για τον πρώτο αγώνα απέναντι στην Κορκ Σίτι, μπορεί να χαρακτηριστεί επιοικώς… κοπιαστικό. Η αποστολή των κιτρινοπράσινων θα μεταβεί στη Βορειοδυτική Ευρώπη σε δύο δόσεις, μιας και δεν έγινε εφικτή η μαζική κάθοδος τόσο των ποδοσφαιριστών, όσο και των υπόλοιπων μελών που θα τους συνοδεύσουν. Η έναρξη του ταξιδιού ορίστηκε στις 3:30 τα ξημερώματα της Τρίτης με ότι αυτό συνεπάγεται, ενώ παρόμοιες συνθήκες οι Λαρνακείς βίωσαν και πέρσι, όταν είχαν για προορισμό την Βόρειο Ιρλανδία.

Βέβαια σε τέτοιο επίπεδο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία η διαδικασία μετάβασης στην Ιρλανδία, μιας και ο Ιμανόλ Ιδιακέθ και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν δύο ημέρες προσαρμογής. Το βράδυ της Πέμπτης η ΑΕΚ οφείλει να φορέσει το Ευρωπαϊκό κουστούμι που έραψε την περσινή περίοδο και να βάλει βάσεις πρόκρισης απέναντι στην σκληροτράχηλη Κορκ Σίτι, έχοντας βεβαίως και τον επαναληπτικό στην «Αρένα».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση