ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο ΠΑΟ καλεί τον Τσάβι Ρόκα;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελληνικής εφημερίδας «Ώρα των σπορ» ο Παναθηναϊκός βλέπει θετικά την περίπτωση Τσάβι Ρόκα για τεχνικό διευθυντή. Το όλο θέμα δεν είναι και το πιο απλό μιας και η ΑΕΚ Λάρνακας δεν προτίθεται να χάσει το μεγάλο της όπλο, τον δημιουργό ουσιαστικά της ομάδας Τσάβι Ρόκα.

Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την ομάδα της Λάρνακας, όμως αφήνουμε ένα παραθυράκι ανοιχτό. Ο Τσάβι Ρόκα πάντως ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ τον Φλεβάρη του 2014 στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Από τότε μέχρι και σήμερα η ΑΕΚ κάνει βήματα προόδου και θεωρείται πλέον μια από τις πιο οργανωμένες ομάδες της Κύπρου (και όχι άδικα). Το συμβόλαιο πάντως του Τσάβι Ρόκα θα ολοκληρωθεί το 2019 και έτσι το φλερτ με τον Παναθηναϊκό δύσκολα θα γίνει γάμος.

Ένα από τα θετικά του Ρόκα είναι πως έχει το «μάτι» που χρειάζεται. Τι να πούμε; Για τον Κρίστιανσεν ή τον Ιδιάκεθ; Η να αναφέρουμε την σωρεία των Ισπανών ποδοσφαιριστών που άφησαν το στίγμα τους όπως οι Τέτε, Λαρένα Ορτίθ και τόσοι άλλοι. Το όλο θέμα πάντως θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση