ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αφήνουμε ανοικτό παράθυρο»

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον αποψινό αγώνα με την Λίνκολ και ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, μιλώντας ΣΠΟΡ FM 95 τόνισε αρχικά:

«Αυτό είναι που μετρά είναι η εικόνα που θα βγάλει η ομάδα στο γήπεδο. Το πρώτο ζητούμενο είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι και ξεκινήσουμε το ταξίδι της επιστροφής να ασχολούμαστε με τον επόμενο αντίπαλο. Αυτή την στιγμή θέλουμε την δεύτερη νίκη. Θέλουμε την ομάδα να παρουσιάζεται παιχνίδι με παιχνίδι καλύτερη. Το είπα πολλές φορές ότι αυτά τα αποτελέσματα ενδεχομένως να τα βρεις μπροστά σου τα επόμενα χρόνια και αναφέρομαι στην βαθμολογία της Ευρώπης. Άρα, πάμε για δεύτερη νίκη», είπε αρχικά και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Είπαμε πολλές φορές ότι χρειάζεται να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Ένα θέμα είναι και η άμυνα. Ο αντίπαλος μας στο πρώτο παιχνίδι δημιούργησε κάποιες φάσεις και είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Σε ένα παιχνίδι 5-0 κρατάς τα θετικά και προσπαθείς να βρεις κάποια αρνητικά για να διορθώσεις».

Για την αποστολή: «Η αποστολή αυτή την στιγμή είναι στο ξενοδοχείο. Ξεκουράζεται και σε λίγη ώρα θα γευματίσει για το μεσημέρι. Μετά θα χαλαρώσει, πριν αναχωρήσει για το γήπεδο. Είναι όλα καλά και περιμένουμε το παιχνίδι.

Για τις συνθήκες: «Το γήπεδο το ξέρουμε όλοι μας. Είναι ένα γήπεδο που είναι αμαρτία που δεν τον χρησιμοποιεί καμία ομάδα. Κτίστηκε για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2004 και έπαιξε μία φορά και η Εθνική Ελλάδα. Από τότε δεν παίζει καμία ομάδα. Οι καιρικές συνθήκες δεν έχουν μεγάλη διαφορά από την Κύπρο. Δεν έχουμε τον μεγάλο καύσωνα που υπάρχει στην Κύπρο, αλλά δεν συναντήσαμε μεγάλες διαφορές»

Εάν έχουν προτίμηση για τον επόμενο αντίπαλο: «Δεν τίθεται θέμα προτίμησης. Οποίος κι αν είναι εμείς θα τον αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Απόψε θα ξέρουμε μετά το τέλος του αγώνα της Κορκ με την Λεβάντια. Εκεί πάει και ο Ηλίας Χαραλάμπους και από το Σάββατο να μεταφέρει όλα τα στοιχεία στην τεχνική ηγεσία.

Για το που θα γίνει ο πρώτος αγώνας: «Παίζουμε εμείς το πρώτο παιχνίδι εκτός, ότι κι αν γίνει και ο Απόλλωνας εντός, καθώς ως γνωστόν θα χρησιμοποιήσει το ΑΕΚ Αρένα στην Ευρώπη».

Για τον Γκαλίτσιο: «Δεν επιβεβαιώνουμε, αλλά ούτε διαψεύσουμε καμία πληροφορία. Είναι αναμενόμενο να συμβαίνει αυτό. Είμαστε σε περίοδο μεταγραφών. Αυτά θέματα τα χειρίζεται ο τεχνικός διευθυντής. Εμείς αυτή την στιγμή περιμένουμε κάποιους παίκτες να επιστρέψουν, οι οποίοι είχαν κάποια προβλήματα και δεν ακολούθησαν την αποστολή».

Εάν υπάρχει παράθυρο για μεταγραφή: «Είναι θέματα που χειρίζεται ο τεχνικός διευθυντής. Όμως, από την στιγμή που είμαστε σε περίοδο μεταγραφών αφήνουμε πάντα ανοικτό παράθυρο».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X