ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιδιακέθ και Μυτίδης για Λίνκολν

Με προπόνηση στο Estadio Algarve ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα με την Λίνκολν. Πριν από την προπόνηση προηγήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου μίλησε ο προπονητής των «κιτρινοπράσινων» Ιμανόλ Ιδιακέθ και ο Νέστωρας Μυτίδης.

Αναλυτικά:

Δεν αποτελεί τεστ το αυριανό παιχνίδι. Θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Σεβόμαστε τον αντίπαλο. Θέλουμε να κερδίσουμε 100% το παιχνίδι. Έχω ένα πλάνο στο μυαλό μου αλλά θα δούμε. Έχουμε ακόμα μια προπόνηση. Εμείς θα επιλέξουμε την καλύτερη εντεκάδα. Δεν το σκεφτόμαστε. Σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα αλλά σεβόμαστε τον αντίπαλο. Δεν σκεφτόμαστε το μέλλον. Αύριο θα δώσουμε τον επαναληπτικό Από αύριο βράδυ θα δούμε τον επόμενο αντίπαλο. Μιλήσαμε και την προηγούμενη βδομάδα. Οι προσθήκες μας δεν είναι πολλές.

Θέλουμε χρόνο για να μάθουμε το παιχνίδι ο ένας του άλλου. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι Μέρα με την μέρα πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Δεν περιμένω ένα εύκολο παιχνίδι αύριο. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα παρουσιαστεί ο αντίπαλος. Μην ξεχνάμε ότι μετά το πρώτο ματς, προσπαθούν για να πετύχουμε ένα θαύμα. Εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πάντα υπάρχουν ελπίδες. Αυτό θα το πετύχεις μόνο αν πηγαίνουμε βήμα με βήμα. Συγκεντρωνόμαστε μόνο στο αυριανό παιχνίδι. Έχουμε ποιότητα. Δεν κοιτάζουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι», δήλωσε ο Imanol Idiakez.

«Έχουμε ένα πλεονέκτημα. Βλέπουμε ξεχωριστά το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε απαιτητικοί. Πρέπει να τρέξουμε να παλέψουμε. Θέλουμε να πάμε μακριά στην Ευρώπη. Η Lincoln FC δεν είναι κακή ομάδα. Μας έβαλαν δύσκολα. Φτιάξαμε μια διαφορά στο σκορ. Είναι μια ομάδα που τρέχει. Τους σεβόμαστε. Θέλουμε μόνο την νίκη. Είμαι στην ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια. Αγαπώ τη ομάδα. Ξέρω που μπορώ να φτάσω. Είμαι έτοιμος για μια πολύ καλή χρονιά. Έχω πάθος, έχω ενέργεια. Οι στόχοι μου είναι οι ίδιοι με την ομάδα», δήλωσε ο Νέστωρας Μυτίδης.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση