ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αυτοί που έμειναν Κύπρο

Κυριάκος Τοφή

Έξι ποδοσφαιριστές που κάλλιστα μπορούν να θεωρηθούν βασικοί, έμειναν εκτός της πτήσης για Πορτογαλία μετά από απόφαση του Ισπανικού δίδυμου των Ιμανόλ Ιδιακέθ και Χάβι Ρόκα. Οι περιπτώσεις των Χουάνμα Ορτίθ και Χαβιέρ Γκαρίδο εξακολουθούν να προκαλούν απορίες και πιο συγκεκριμένα το γεγονός ότι δεν δηλώθηκαν καν στον κατάλογο για τις διπλές αναμετρήσεις με την Λίνκολν. Μάλιστα για το δεύτερο τα δεδομένα μοιάζουν μη ανατρέψιμα μιας και στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, προτιμήθηκε για αριστερός οπισθοφύλακας ο Έκτορ Χέφελ.

Από εκεί και πέρα, τα χέρια είναι… δεμένα στην περίπτωση του Άντερ Μουρίγιο ο οποίος κουβαλά τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών από την περσινή περίοδο. Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ θα επιστρατευτεί μετά τις διπλές αναμετρήσεις του δεύτερου προκριματικού γύρου. Στο απουσιολόγιο λόγω τραυματισμού εξακολουθεί να παραμένει ο Ακοράν Ρέγιες, σε αντίθεση με τους Τρουγιόλς και Μόισοφ οι οποίοι θα αναζητούν το βράδυ της Πέμπτης τα πρώτα τους φετινά αγωνιστικά λεπτά. Στον κατάλογο των «δικαιολογημένων» βρίσκονται και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Κάσες και Πάνκοβ, οι οποίοι έμειναν στην Κύπρο προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος με εντατικές προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα εκτός του δεύτερου αγώνα της χρονιάς έμειναν δύο Κύπριοι ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Νικόλας Εγγλέζου και Θωμάς Ιωάννου. Ο Παφίτης ακραίος αμυντικός δεν κατάφερε ούτε την περσινή χρονιά να διεκδικήσει ρόλο και χρόνο στην ΑΕΚ, ενώ ιδιάζουσα είναι η περίπτωση του πρώτου. Ο Εγγλέζου επέστρεψε από εξάμηνο δανεισμό στη Νέα Σαλαμίνα όπου πήρε χρόνο συμμετοχής που δεν θα είχε φορώντας τα κιτρινοπράσινα, ωστόσο φαίνεται ότι δεν έχει πείσει ακόμη τον Ιμανόλ Ιδιακέθ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X