ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πτήση νίκης

Στις 4:00 τα ξημερώματα αναχωρεί για την Βαρκελώνη η αποστολή της ΑΕΚ η οποία θα έχει ως τελικό προορισμό τον Φάρο της Πορτογαλίας, εκεί όπου θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας με την Λίνκολν. Ως γνωστόν στο Γιβραλτάρ δεν υπάρχει γήπεδο που να πληρεί τις προδιαγραφές της ΟΥΕΦΑ και έτσι το βράδυ της Πέμπτης, οι ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Ιδιακέθ θα πατήσουν το ίδιο γρασίδι που πάτησαν πριν μια εβδομάδα οι αντίστοιχοι της ΑΕΛ.

Σαφέστατα το επιβλητικό 5-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο, παρά τις… φιλόδοξες δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά το παιχνίδι στην «Αρένα». Στόχος των κιτρινοπράσινων δεν μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό από μια δεύτερη νίκη που θα αποτελέσει ένεση ψυχολογίας εν όψει της συνέχειας και με το εμπόδιο της Ιρλανδικής Κορκ Σίτι, να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα.

Σε σχέση με τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ θα έχει δύο περισσότερες επιλογές και πιο συγκεκριμένα τους Μόισοφ και Τρουγιόλς οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Αντίθετα στο ιατρικό δελτίο παρέμεινε ο Ακοράν, ενώ στην Κύπρο παρέμειναν επίσης οι Εγγλέζου, Ιωάννου, Ορτίθ, Γκαρίδο, Κάσες και Πάνκοβ.

Με μια εβδομάδα προπονήσεων περισσότερη στα πόδια τους, οι Λαρνακείς αναμένεται να επιδείξουν ακόμα καλύτερη εικόνα από το φετινό ντεμπούτο, έχοντας πλέον και μια πληρέστερη εικόνα για το πώς αγωνίζεται η Λίνκολν.

Ιδιαίτερα αν η ομάδα του Γιβραλτάρ εγκαταλείψει τη μαζική άμυνα και επιδιώξει να βγει με αξιώσεις στο αντίπαλο μισό, τότε θα υπάρξουν σαφώς περισσότεροι διαδρόμοι προς τη δική τους εστία, γεγονός που θα κληθούν να εκμεταλλευτούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση