ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πεπρωμένο της η Ιρλανδία

Το δικαίωμα να κρυφοκοιτάζει προς Ιρλανδία μεριά κέρδισε με το σπαθί της η ΑΕΚ το βράδυ της Πέμπτης. Στον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα που έγινε στην «Αρένα», οι Λαρνακείς παρέδωσαν μαθήματα σοβαρότητας αλλά και ευστοχίας, ιδιαίτερα στην επανάληψη, ρίχνοντας στο καναβάτσο την δευτεραθλήτρια του Γιβραλτάρ.

Μπορεί ακόμα και μετά τον αγώνα το προπονητικό επιτελείο της Λίνκολν να έκανε αισιόδοξες δηλώσεις (!) εν όψει επαναληπτικού, ωστόσο απέναντι σε αυτήν την ΑΕΚ, ακόμα και μια περίοδο που τα πόδια είναι βαριά, δεν έχουν καμία τύχη. Κι αυτό διότι ο βασικός κορμός της τελευταίας τριετίας φτάνει και περισσεύει προκειμένου οι κιτρινοπράσινοι να περάσουν με συνοπτικές διαδικασίες τουλάχιστον τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Άλλωστε ο πήχης έχει τεθεί ψηλά και δεν αρκεί η συμμετοχή και μόνο στους προκριματικούς γύρους που ακολουθούν, με την ακίδα να σημαδεύει την φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Το πρώτο δείγμα γραφής ήταν πέρα για πέρα θετικό με την ΑΕΚ να έχει περισσότερους από έναν τρόπους αφενός μεν να απειλήσει, αφετέρου να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ αναγνώρισε ότι υπάρχει έδαφος για βελτίωση ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων, από τις οποίες η Λίνκολν, αλλά και η κάθε Λίνκολν μελλοντικά θα απειλεί. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι Λαρνακείς αναζητούν και παίζουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, είναι λογικό ο αντίπαλος να ψάξει το γκολ από τέτοιες περιπτώσεις επομένως χρίζει ανάλογης αντιμετώπισης,

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X