ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το κεφάλαιο ενίσχυση παραμένει ανοικτό»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου. Ο ίδιος έκανε αναφορά στο χθεσινό παιχνίδι, τον κόσμο, τις μεταγραφές αλλά και τον Τομάς.

Αναλυτικά:

Για το χθεσινό αγώνα: «Ήταν ένα αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούσαμε. Μια άνετη νίκη μεγάλη σε έκταση και με μηδέν παθητικό. Παράλληλα ο κόσμος το απόλαυσε και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και ο στόχος είναι σε έξι μέρες να διπλασιάσουμε τις νίκες και να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο»

Για την παρουσία της ομάδας: «Ο στόχος είναι παιχνίδι με παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και να κερδίζουμε έδαφος. Η ομάδα του Γιβραλτάρ βέβαια είχε κάποια προβλήματα, όμως ανεξάρτητα αντιπάλου πρέπει να μην υποτιμήσεις τον αντίπαλο και να πάρεις το αποτέλεσμα, κάτι που πράξαμε».

Για τον κόσμο: «Με βάση τις καιρικές συνθήκες σίγουρα δεν ήταν και το πλέον πιο εύκολο για κάποιο να περάσει το βράδυ του στο γήπεδο. Η παρουσία του κόσμου μας άφησε ικανοποιημένους και στην πορεία θέλουμε να αυξηθούν. Όμως οι 4 χιλιάδες είναι ικανοποιητικός αριθμός και τους ευχαριστούμε».

Για την επόμενη αντίπαλο: «Επιστρέφει σήμερα ο Ηλίας ο οποίος ήταν στο Ταλίν. Θα μεταφέρει τα στοιχεία στον προπονητή μας, που με βάση το αποτέλεσμα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η Κορκ. Πρώτα όμως θέλουμε να κάνουμε μια δεύτερη νίκη που είναι σημαντική, θέλουμε βαθμούς στην Ευρώπη και έπειτα θα δούμε. Για τον επόμενο γύρο πάντως και το πότε θα γίνουν θα πρέπει να περιμένουμε το αποτέλεσμα των αντιπάλων του Απόλλωνα καθώς είναι ανοικτό».

Για τις δηλώσεις των ανθρώπων της Λίνκολν: «Έχει δικαίωμα ο καθένας να πιστεύει. Ο άνθρωπος, ο γυμναστής πιστεύει πως η ομάδα μπορεί να κάνει την έκπληξη και είναι δικαίωμα του. Εμείς πάντως θα πάμε εκεί για δεύτερη νίκη».

Για το γήπεδο: «Επιθεωρήσεις γίνονται διαρκώς. Όταν με το καλό προχωρήσουμε στην Ευρώπη και φτάσουμε μακριά στον 3ο προκριματικό γύρο, θα ξέρουμε αν θα μπορούμε να παίξουμε στο γήπεδο μας».

Για τον προγραμματισμό: «Το κεφάλαιο προγραμματισμός παραμένει ανοικτό. Ο Κάσες δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό με την Λινκολν. Από την άλλη πάντως αν ο τεχνικός διευθυντής κρίνει πως πρέπει να γίνει μεταγραφή θα γίνει».

Για τον Τομάς: «Όταν ανανέωσε είχε πει πως η φετινή χρονιά θα είναι διαφορετική. Φέτος μπήκε από την προετοιμασία και δείχνει ιδιαίτερα ορεξάτος και μακάρι να συνεχίσει έτσι καθώς είναι γνωστό το τι μπορεί να προσφέρει ο συγκεκριμένος. Όπως βέβαια και όλη η ομάδα κανείς δεν υστέρησε χθες και όλοι βοήθησαν στο να κάνει ποδαρικό με νίκη στην Ευρώπη».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X