ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ιδού η Αρένα

Η στιγμή που οι φίλοι της ΑΕΚ περίμεναν έχει φτάσει, με την ομάδα της Λάρνακας να παρουσιάζει την νέα της εκδοχή για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της. Το γεγονός ότι οι κιτρινοπράσινοι δεν είχαν την ευκαιρία να δώσουν φιλικό επί Κυπριακού εδάφους μιας και δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ομάδα σε ανάλογο αγωνιστικό επίπεδο, μεγαλώνει ακόμη περισσότερη την αγωνία του κόσμου για να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματά του.

Η ιστορική ημέρα για την νεόκτιστη «Αρένα» έχει φτάσει με το γήπεδο της ΑΕΚ να ανοίγει τις πόρτες της για να υποδεχθεί για πρώτη φορά αντίπαλο εκτός συνόρων. Η Λίνκολν από το Γιβραλτάρ θα είναι ως γνωστόν ο… παρτενέρ σε αυτόν τον πρώτο Ευρωπαϊκό χορό των κιτρινοπράσινων στα πλαίσια του φετινού τους οδοιπορικού στο Γιουρόπα Λιγκ.

Σαφέστατα λόγος υποτίμησης δεν υπάρχει και αντιθέτως ένα από τα στοιχεία που έχει χαρακτηρίσει την ΑΕΚ της τελευταίας τριετίας, είναι η σοβαρότητα. Άλλωστε την Τρίτη η πρωταθλήτρια του Γιβραλτάρ, Γιουρόπα, έστειλε τα δικά της μηνύματα επικρατώντας μέσα στην Ουαλία των Νιού Σεντς με 1-2, σε έναν αγώνα που εντάχθηκε στον πρώτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ θα μπορέσει φέτος να καθοδηγήσει την ομάδα του ευθύς εξ αρχής, μιας και ως γνωστόν πέρσι ενσωματώθηκε αργότερα στον πάγκο της ομάδας της Λάρνακας, λόγω υποχρεώσεων στην Ισπανία. Ορτίθ και Γκαρίδο έμειναν εκτός του καταλόγου, ο Μουρίγιο κουβαλά τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών από την περσινή χρονιά, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Μόισοφ, Ακοράν και Μουρίγιο, μένοντας εκτός επιλογών του τεχνικού της ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση