ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αδιαπραγμάτευτος ο στόχος...»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Λίνκολν, το χθεσινό Fan Day, για τον Νάτσο Κάσες, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά τι είπε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη:

Για το παιχνίδι της Πέμπτης: «Για μας αποτελεί επιπρόσθετο κίνητρο το ότι αρχίζουμε από το σπίτι μας στην Ευρώπη. Θέλουμε νικηφόρο αποτέλεσμα και ο στόχος είναι αδιαπραγμάτευτος στο παιχνίδι της Πέμπτης. Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση και μένουν άλλες δύο πριν από το παιχνίδι. Θέλουμε να είναι όλα στην εντέλεια.»

Για το χθεσινό Fan Day : «Επικράτησε ένα κλίμα ενθουσιασμού χθες και θέλουμε αυτό να διατηρηθεί και στο γήπεδο την Πέμπτη. Βλέπουμε το ενδιαφέρον που υπάρχει με τα εισιτήρια του παιχνιδιού και θέλουμε αυτό να μετατραπεί σε μαζική παρουσία. Το επανέλαβαν όλοι χθες πως το θέλουμε αυτό και στο γήπεδο για να πετύχουμε τον στόχο μας.»

Για Κάσες και Μυτίδη: «Από την στιγμή που δεν έχει τελειώσει και επίσημα το θέμα με τον Κάσες. Περιμένουμε να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια για να τελειώσει και τυπικά το θέμα. Χθες δεν βρισκόταν στην παρουσίαση. Θα δούμε εάν θα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα της Πέμπτης. Για τον Μυτίδη, ο δανεισμός ολοκληρωνόταν 30 του μηνός. Συμφωνήσαμε με τον ποδισφαιριστή και παραμένει για άλλα δύο χρόνια. Διευθετήθηκε το θέμα με την Ρόντα.»

Για τα εντός έδρας εισιτήρια της ομάδας: «Ο στόχος είναι μια κατάμεστη έδρα σε κάθε παιχνίδι. Το έχει πει και ο πρόεδρος στην συνέντευξη του πως θέλουμε να τον πετύχουμε. Οι αριθμοί έχουν μειωθεί για κάθε ομάδα. Θέλουμε μόνιμη στήριξη σε κάθε παιχνίδι από τους οπαδούς μας. »

Για την προπώληση και το πρόγραμμα ενόψει του παιχνιδιού της Πέμπτης: «Κατά την διάρκεια της μέρας, θα ενημερώσουμε για το πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων. Θα έχουμε 10 ευρώ γενική είσοδο και η προπώληση από σήμερα είναι για όλο τον κόσμο.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X