ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στιγμές από το fan day (pics)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της ΑΕΚ για την παρουσίαση του ρόστερ και των νέων εμφανίσεων της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα της Λάρνακας ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσης τον κόσμο που παρευρέθηκε στο fan day και τους χορηγούς.

Αναλυτικά:

Μέσα σε ενθουσιώδη κλίμα πραγματοποιήθηκε απόψε (25/06) στο Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας η καθιερωμένη εκδήλωση παρουσίασης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017/18.

Ο κόσμος επεφύλασσε θερμό καλοσώρισμα στους ποδοσφαιριστές, παλιούς και νέους και το τεχνικό επιτελείο.

Προηγήθηκε το fan day με τους μικρούς μας φίλους να περνάνε ευχάριστα τον χρόνο τους και να διασκεδάζουν με τα πολλά παιχνίδια που είχαν τοποθετηθεί για τον σκοπό αυτό.

Η παρουσίαση άρχισε με την προβολή βίντεο με ορισμένες από τις κορυφαίες στιγμές της περσινής σεζόν, ενώ συνεχίστηκε με χορογραφία από την σχολή χορού ΑΛΜΑ της Μάριαμ Μιχαηλίδου.

Στην συνέχεια εκ μέρους του ΔΣ πήρε τον λόγο ο Ανδρέας Λευκαρίτης, που ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και ανανέωσε το ραντεβού μαζί του για το πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι, αυτό της Πέμπτης (29/06) με την Lincoln FC στο ΑΕΚ ARENA.

Ακολούθησε ένα διαφορετικό βίντεο με μήνυμα από τους φιλάθλους διαφόρων ηλικιών.

Ένας-ένας οι ποδοσφαιριστές, καθώς και όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου αποθεώθηκαν από τον κόσμο της ομάδας μας.

Τα... αποκαλυπτήρια των φετινών επίσημων εμφανίσεων έγιναν από τα τέσσερα νέα μεταγγραφικά αποκτήματα, Ονησίφορο Ρουσιά, Carles Soria, Mάριο Αντωνιάδη και Ραφαήλ Αναστασίου.

Σύντομο μήνυμα έστειλαν τόσο οι τέσσερις αρχηγοί, David Catala, Ander Murillo, Ivan Trickovski και Νέστωρας Μυτίδης, όσο και ο προπονητής Imanol Idiakez και ο τεχνικός διευθυντής, Xavi Roca.

Η ομάδα μας σε ένδειξη εκτίμησης και αναγνώρισης της προσφοράς τους τίμησε όλους τους Χορηγούς της περσινής σεζόν (1016/17) με αναμνηστικό δώρο την φωτογραφία της ομάδας υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές. Τα αναμνηστικά δώρα πρόσφεραν στους Χορηγούς οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση των δώρων του Λαχνού Οικονομικής Ενίσχυσης:

-Εκπτωτικό κουπόνι 50 ευρώ από την Μπουτίκ του Σωματείου (αριθμός 0355).
-Επίσημη εμφάνιση (αριθμός 0485).
-Ένα εισιτήριο διαρκείας για την κερκίδα AJK Group (Aνατολική) (αριθμός 0435)
-Ένα εισιτήριο διαρκείας για την κερκίδα Πετρολίνα (Νότια) (αριθμός 0353).

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του και ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς και όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της παρουσίασης και του Fan Day.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση