ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Κυριάκος Δημητρίου για όλα

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Επέλαση» με τον Μάκη Νικολάου και τον Γιώργο Σαββίδη. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον Κάσες αλλά και για την παρουσίαση του ρόστερ την Κυριακή.

Για την προετοιμασία:

«Χωρίστηκε σε δύο σκέλη η προετοιμασία. Πρώτα ήμασταν στην Οπαλένιτσα και δώσαμε δύο φιλικά. Δώσαμε το τρίτο μας φιλικό χθες, ουσιαστικά μετακομίσαμε λίγα χιλιόμετρα δίπλα για να δώσουμε το φιλικό και μετά το φιλικό πήραμε τον δρόμο της επιστροφής».

Αν το χθεσινό φιλικό ήταν η πρόβα τζενεράλε:

«Τα τρία φιλικά παιχνίδια ήταν η πρόβα τζενεράλε. Θα δούμε αν θα είναι η αρχική εντεκάδα του Ευρωπαϊκού αυτή του προχθεσινού αγώνα».

Για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα:

«Δεν μπορούμε να είμαστε στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας αλλά όπως είπε και ο προπονητής θα είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Όταν έρχεσαι από μια κοπιαστική σεζόν και σε 10 μέρες ξεκινάς προετοιμασία αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούν να είναι απόλυτα έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να γίνει η κατάλληλη διαχείριση. Είναι δεύτερη χρονιά που ξεκινούμε πολύ νωρίς τις προπονήσεις. Σαφέστατα υπάρχει εμπειρία γιατί και πέρσι έτσι πήγαμε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια. Οι ημερομηνίες σε σχέση με πέρσι έχουν 3-4 μέρες διαφορά»

Για το πότε επιστρέφει η ομάδα στις προπονήσεις:

«Αντιλαμβάνεστε, φτάσαμε Κύπρο ακριβώς στις 3 το πρωί θα πάρουν τις απαραίτητες ανάσες και επιστρέφουμε την Κυριακή στην ΑΕΚ Αρένα».

Για την Σεντ Τζόσεφ:

«Από την πρώτη στιγμή, με την τεχνολογία την παρακολουθούμε όσο πιο άμεσα γίνεται. Μόλις μάθαμε την κλήρωση μετά από δύο ώρες άρχισε η μελέτη. Μαζεύουμε ακόμη στοιχεία, μας βοηθάει πολύ ότι από την μία είναι η βάση της Εθνικής Γιβραλτάρ και από την άλλη είναι η συνήθης εκπρόσωπος της χώρας στο Champions League. Και έχουμε και το καμπανάκι από το περσινό καμπανάκι απέναντι στην Σέλτικ. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι».

Για τον ρυθμό του τελευταίου φιλικού:

«Μετά από ένα δεκαήμερο ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι, σε σύγκριση ρυθμού ήταν λίγο χαμηλότερος σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Γιαγκελόνια».

Για το ποιοι δεν υπολογίζονται για το πρώτο παιχνίδι:

«Ο Μουρίγιο κουβαλάει τιμωρία για 4 παιχνίδια και θα είναι σίγουρα απών. Έχουμε ακόμη τέσσερις προπονήσεις και θα δούμε αν θα προκύψει κάτι άλλο. Από εκεί και πέρα την Τετάρτη θα δούμε ποιους θα υπολογίζει ο τεχνικός μας».

Για το πότε θα έρθει ο Κάσες:

«Για τον Κάσες η προσπάθεια που γίνεται είναι να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται για να είναι την Κυριακή το απόγευμα στην παρουσίαση του ρόστερ».

Για την παρουσίαση του ρόστερ:

«Στο μεσαιωνικό κάστρο της Λάρνακας θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της ομάδας στον κόσμο μας. Τους παλιούς τους νέους, έχουμε ετοιμάσει και διάφορα παιχνίδια αλλά και διάφορες εκπλήξεις. Είναι μια εκδήλωση που αγκαλιάζεται από τον κόσμο και περιμένουμε να δούμε πόσοι θα έρθουν. Βάζουμε αρκετά παιχνίδια για τα μικρά παιδιά για να περνάνε ευχάριστα τον χρόνο τους και γύρω στις 20:00 ξεκινά η παρουσίαση του ρόστερ».

Αν ήταν εύκολη περίπτωση ο Κάσες:

«Εύκολη περίπτωση δεν ήταν, ήταν ο αρχηγός της ομάδας και έχει δεθεί με αυτή. Είναι η πρώτη φορά που θα φύγει μακριά από την πατρίδα του και είχε και συμβόλαιο και ήρθαμε και σε συμφωνία με την ομάδα. Επέλεξε την ομάδα μας μέσα από προτάσεις στην πατρίδα του και από άλλες χώρες. Δεν είναι εύκολο ο αρχηγός μιας ομάδας που αγωνίζεται στην Πριμέρα να έρθει στην Κύπρο».

Για το αν η ομάδα πλήρωσε:

«Ναι φτάσαμε σε συμφωνία, δεν ξέρω τι ακριβώς συμφωνήθηκε»

Για τους ξένους/κοινοτικούς και ποιοι θα αποχωρήσουν:

«Όταν έρθει ο Κάσες θα έχουμε υπεράριθμο ξένων και κοινοτικών. Στον Ευρωπαϊκό κατάλογο έχουμε αφήσει έξω δύο ξένους/κοινοτικούς και ένα Κύπριο. Για την Κύπρο θα δούμε τι συμβεί γιατί έχουμε ακόμη καιρό».

Αν τελείωσαν οι μεταγραφές:

«Αυτό που είπα και τις προηγούμενες μέρες, από την στιγμή που έχουμε ακόμη ενάμιση μήνα δεν μπορούμε να πούμε κάτι οριστικό».

Για τον Μυτίδη:

«Περιμένουμε να μας πουν, πρέπει να ξεπεραστεί η εκκρεμότητα που έχει με την ομάδα του για να είναι μαζί μας και στη συνέχεια ο Νέστωρας».

Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο:

«Ο κόσμος να παραμείνει στο πλευρό της ομάδας εμείς παλεύουμε για να μείνει η ομάδα στο επίπεδο που είναι τα τελευταία χρόνια. Να έρθει την Κυριακή να δει την παρουσίαση»

Για τα διαρκείας:

«Από εβδομάδας τα διαρκείας που θα είναι περίπου στις ίδιες τιμές. Στόχος είναι να έχουμε κάθε εβδομάδα στο γήπεδο όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση