ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλάνο χωρίς Μουρίγιο

Οι προεκτάσεις από το περσινό Ευρωπαϊκό οδοιπορικό της ΑΕΚ φτάνουν και στη φετινή προσπάθεια, μιας και η ομάδα της Λάρνακας, καλείται να διαχειριστεί τις εμπειρίες που αποκόμισε από τους τέσσερις αντίπαλους που βρήκε στο διάβα της. Το σπουδαίο διπλό μέσα στη Μόσχα απέναντι στην μετέπειτα πρωταθλήτρια Ρωσίας, Σπαρτάκ, είναι σαφέστατα μια συνταγή που θα φανεί χρήσιμη και φέτος, καθώς από τον τρίτο προκριματικό γύρο και έπειτα, τα πράγματα δυσκολεύουν.

Βεβαία μαζί με τις ευχάριστες εμπειρίες, υπάρχει και (τουλάχιστον) μια εξέλιξη στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η οποία αφορά τιμωρία που θα ισχύσει φέτος. Συγκεκριμένα, ο Άντερ Μουρίγιο είχε αποβληθεί στον τελευταίο αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στην Σλόβαν Λίμπερετς στην Τσεχία, με τον πέλεκυ της ΟΥΕΦΑ να μην περιορίζεται στην τιμωρία δύο αγωνιστικών. Αντίθετα, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της ομάδας της Λάρνακα φορτώθηκε με άλλες δύο αγωνιστικές και έτσι ο Ιμανόλ Ιδιακέθ θα μπορεί να τον υπολογίζει από τον τρίτο προκριματικό γύρο και έπειτα.

Αυτή θα είναι η τρίτη σερί χρονιά που ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ κουβαλά τιμωρία από προηγούμενη Ευρωπαϊκή προσπάθεια, μιας και πέρσι υπήρχε η περίπτωση του Χουάνμα Ορτίθ, ο οποίος είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στον εντός έδρας αγώνα με την Μπορντό, το καλοκαίρι του 2015.

Ένα χρόνο νωρίτερα υπήρξε η περίπτωση του Βίνσεντ Λαμπάν ο οποίος επέστρεψε στην Κύπρο από τη Άστρα Γκιούργκιου, ωστόσο στις αποσκευές του από τη Ρουμανία, έφερε μαζί του και τιμωρία σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X