ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έφυγε με δάκρυα(vid)

Ο Νάτσο Κάσες αφήνει το σύλλογο από όπου ξεκίνησε μικρό παιδί, Σπόρτινγκ Χιχόν, και την πόλη από την οποία κατάγεται για να παίξει στην Λάρνακα με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο σύλλογος τίμησε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του με κορνιζαρισμένη πλακέτα με τον αριθμό «10» και το παρατσούκλι «El Nino» που το έχει ως γνωστό και ο Φερνάντο Τόρρες.

Στις δηλώσεις του, τόνισε πως τα πάντα τα οφείλει στην Σπόρτινγκ:

«Ότι είμαι σήμερα οφείλεται στην ομάδα της πόλης μου. Δεν θα μπορούσα να ζήσω σε εκατό ζωές το τι μου έδωσε η Σπόρτινγκ. Θα μπορούσα να μιλάω χιλιάδες ώρες για τις αναμνήσεις μου από την ημέρα που έκανα το ντεμπούτο μου μέχρι σήμερα».

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε και τους λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να φύγει από την Ισπανία:

«Δεν φεύγω για οικονομικούς λόγους, οι οποίοι σίγουρα είναι σημαντικοί. Θέλω να ζήσω μια νέα εμπειρία που θα καλύψει μεγάλο μέρος των προσδοκιών μου που θέλω να εκπληρωθούν», σημείωσε.

Έστειλε και ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας του, ένας από αυτούς είναι κι ο ίδιος: «Ελπίζω να καταλαβαίνετε αυτή την απόφαση. Είμαι βέβαιος με όλη μου τη ψυχή ότι θα βοηθήσουν αυτή την ομάδα να επιστρέψει εκεί που αξίζει, στην Πριμέρα Ντιβιζιόν».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X