ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ευκαιρία για νοκ άουτ

Το δικαίωμα να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από τις 29 Ιουνίου έχει η ΑΕΚ, αφού η κλήρωση έφερε την ομάδα της Λάρνακας σε ρόλο γηπεδούχου, στον πρώτο αγώνα απέναντι στην Λίνκολν του Γιβραλτάρ. Οι κιτρινοπράσινοι θα επιχειρήσουν να βαδίσουν στο αντίστοιχο περσινό μονοπάτι, όταν και πάλι έχοντας τον πρώτο αγώνα του πρώτου προκριματικού γύρου στην Κύπρο, έβαλαν βάσεις πρόκρισης απέναντι στην Φολγκόρε Αγίου Μαρίνου.

Αντιθέτως στον δεύτερο προκριματικό γύρο της περσινής περιόδου, οι Λαρνακείς τα είχαν βρει σκούρα στον πρώτο αγώνα στην Βόρειο Ιρλανδία απέναντι στην Κλίφτονβιλ, μιας και το τελικό 2-3 μαρτυρά και τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν. Άλλωστε η τότε γηπεδούχος ομάδα είχε προηγηθεί με 2-0 στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, πριν η αντεπίθεση διαρκείας της ομάδας του Ιμανόλ Ιδιακέθ, να φέρει τα πάνω-κάτω.

Ο αγώνας της μεθεπόμενης Πέμπτης έχει και ιστορικό χαρακτήρα μιας και θα είναι ο πρώτος στην «ΑΕΚ Αρένα». Το γήπεδο που άνοιξε τις πύλες του στις 17 Οκτωβρίου, θα φιλοξενήσει εννιά περίπου μήνες αργότερα και αγώνα Γιουρόπα Λιγκ, με τους κιτρινοπράσινους να έχουν δικαίωμα χρήσης της έδρας του και στον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Βέβαια το κάθε πράγμα έρχεται στην ώρα του και αυτό που προέχει είναι στις 29 Ιουνίου, η ΑΕΚ να βάλει όχι απλώς τις βάσεις, αλλά την υπογραφή της στο εισιτήριο που οδηγεί παραπέρα στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση