ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίσημες θέσεις για ΟΛΑ

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Pressing» με τον Ανδρέα Βιολάρη για όλα τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητά της ομάδας.

«Αν το αποφασίσει ο τεχνικός μας διευθυντής, θα προχωρήσουμε σε κίνηση», το σχόλιο για το ενδεχόμενο για νέες προσθήκες ενώ εξήγησε και τι ισχύει με τη λίστα της UEFA.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το φιλικό: «Το σκορ είναι το τελευταίο που μετρά. Ήθελε να δει κάποια πράγματα ο προπονητής. Μοίρασε και το χρόνο με εξαίρεση τον τερματοφύλακα. Είναι στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας και η Γιαγκελόνια. Βεβαίως αυτοί τελείωσαν πολύ πιο αργά το πρωτάθλημα και χρειάζεται να τρέξουν. Η τεχνική ηγεσία έβγαλε τα συμπεράσματά τους. Βάλαμε και ένα ωραίο γκολ με τον Μυτίδη μετά από πάσα του Τέτε. Θα αναμετρηθούμε με την Ζάγκλεμπι και μεταφερθήκαμε σε ξενοδοχείο. Μετά τον αγώνα ακολουθεί η επιστροφή».

Για τη μελέτη της Λίνκολν: «Οι προπονητές άρχισαν αμέσως το διάβασμα του αντιπάλου. Βοηθά και το γεγονός πως έπαιξε η Κύπρος μαζί τους καθώς η Λίνκολν είναι η βάση της Εθνικής τους. Είναι και η ομάδα που τους εκπροσωπεί σταθερά στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος πρέπει να μελετήσεις και να διαβάσεις τα λάθη τους. Πρέπει να είμαστε και σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας για αυτά τα παιχνίδια».

Για Μυτίδη και τους παίκτες που έμειναν εκτός: «Για το Νέστωρα περιμένουμε να λύσει την εκκρεμότητα με τη Ρόντα. Ελπίζουμε μέχρι τις 30/6 να το λύσει και να έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Για τους παίκτες που έμειναν εκτός, υπάρχει περιορισμός. Οι ποδοσφαιριστές που είναι κοινοτικοί δεν μπορούν να γραφτούν σε κατάλογο Β’ ανεξαρτήτως ηλικίας. Οι παίκτες που έμειναν εκτός, είναι απόφαση της τεχνικής ηγεσίας. Έκρινε πως αυτοί που δηλώθηκαν, είναι οι πιο έτοιμοι για να παίξουν».

Για το να θα φύγουν: «Σας είπα υπάρχει περιορισμός. Έπρεπε κάποιοι να μείνουν εκτός. Για το μέλλον, θα δούμε».

Για Κούσουλο: «Το θέμα κάπου παρατράβηξε. Η ομάδα μας απέσυρε το ενδιαφέρον της οριστικά από χθες. Συνεχίζουμε την πορεία μας, ο ποδοσφαιριστής το ίδιο. Εμείς προχωρήσαμε, κάναμε και μια προσθήκη Κύπριου νεαρού που θα ενσωματωθεί με την επιστροφή μας στην Κύπρο».

Για Αναστασίου: «Είναι παίκτης που αποφασίστηκε να έρθει στην ομάδα μας. Το νεαρό της ηλικίας του και οι παραστάσεις που έχει δείχνουν πως είναι κίνηση για το παρόν και το μέλλον. Είναι η τρίτη μας κίνηση για παίκτη που είναι Κύπριος διεθνής».

Για την πτώση του μέσου όρου ηλικίας: «Το λέγαμε από τον Ιανουάριο πως προχωρήσαμε με νεαρούς. Από τις τέσσερις προσθήκες τώρα, οι δυο είναι κάτω των 22 ετών. Ο Μάριος Αντωνιάδης είναι επίσης σε καλή ηλικία. Αλλά αυτό που μετρά είναι το τι καταθέτει μέσα στο γήπεδο ο παίκτης, όχι η ηλικία του».

Για τον Κάσες: «Εγώ συνήθως μαθαίνω ένα όνομα πριν το μάθουν και οι υπόλοιποι, πριν βγει η ανακοίνωση. Δε θα σχολιάσουμε, όπως κάνουμε πάντα. Αν υπάρξει κάτι, θα το ανακοινώσουμε. Είναι ανοικτό το παράθυρο της ενίσχυσης και αν κρίνει ο τεχνικός διευθυντής μας θα προχωρήσουμε σε κίνηση».

Για τα τηλεοπτικά: «Το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρός μας. Είναι σε επαφές για να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για το συμφέρον της ομάδας. Αν προκύψει οριστική εξέλιξη, θα ενημερώσουμε».

Για τη γενική συνέλευση της εταιρείας για το γήπεδο: «Πρώτα είναι η έκτακτη και ακολούθως η ετήσια. Είναι συνέλευση των μετόχων. Θα ενημερωθούν για τα οικονομικά δεδομένα και τα έργα που θα γίνουν. Θα ενημερωθούν οι μέτοχοι και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Όπως ανέφερε κι ο πρόεδρος στόχος μας είναι να αλλάξει κατηγορία το γήπεδο για να πληροί τις προδιαγραφές της UEFA». 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X