ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρίχνει βόμβα με Νάτσο Κάσες

Όπως προκύπτει από πληροφορίες μέσω της Αστούριας, περιοχής που εδρεύει η Σπόρτινγκ Χιχόν, ο Νάτσο Κάσες αφήνει την ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Πρόκειται για 29χρονο (22/12/1987) μέσο, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια αγωνιζόταν στη Σπόρτινγκ Χιχόν, ο οποίος μάλιστα έχει πολλές παραστάσεις από την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας.

Την φετινή περίοδο έπαιξε σε 21 παιχνίδια και σκόραρε δύο φορές. Ενώ πέρσι είχε 24 συμμετοχές και 1 γκολ. Όλα αυτά, στην Πριμέρα με την φανέλα της Σπόρτινγκ, που έπαιξε σημαντικό ρόλο για ανέβει στην κατηγορία η ομάδα.

Με την Σπόρτινγκ είχε συμμετοχές στην Πριμέρα και στην προηγούμενη φορά που έπαιξε στην μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας η ομάδα του Χιχόν. Την διετία 2010-12, έχοντας 39 συνολικά συμμετοχές και 1 γκολ. Διάστημα που ήταν συμπαίκτης με τον Γκαστόν Σανγκόι. 

Είναι παίκτης που παίζει στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Κυρίως σαν επιτελικός μέσος, αλλά μπορεί να παίξει και σαν δεύτερος «κόφτης». Σε κάποια παιχνίδια έπαιξε και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Γενικά, είναι μία εξαιρετική περίπτωση για δικά μας δεδομένα και η ΑΕΚ ενισχύεται πάρα πολύ, καθώς βάζει στην ομάδα της ένα παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις σε διάφορες θέσεις. 

Παίκτης με καλή τεχνική κατάρτιση και πολλά τρεξίματα μέσα στο γήπεδο. Με λίγα λόγια είναι μία κίνηση που ανεβάζει την ποιότητα της ΑΕΚ. 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X