ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να προσαρμοστούμε στην κούραση»(vid)

Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ μίλησε στην κάμερα του γραφείου τύπου της ΑΕΚ για την κλήρωση αλλά και την προετοιμασία της ομάδας στην Πολωνία.

Όπως τόνισε, έχει κάνει τα κουμάντα του για το κεφάλαιο της κούρασης ελέω του ελάχιστου χρόνου που είχαν οι παίκτες για διακοπές.

Αναλυτικά:

«Σειρά στις συνεντεύξεις από την Opalenica και το «Remes Sport Hotel», παίρνει ο προπονητής της ομάδας μας, Imanol Idiakez.

Ο Iσπανός τεχνικός κάνει το πρώτο του σχόλιο για το αποτέλεσμα της κλήρωσης στους δύο προκριματικούς γύρους του Europa League, στο αν είναι ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών και τις συνθήκες που πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς και στα δύο επόμενα φιλικά παιχνίδια.

«Ναι τώρα γνωρίζουμε την κλήρωση και θα αρχίσουμε να μαζεύουμε πληροφορίες. Ξέρουμε για το πρωτάθλημα που μετέχουν οι αντιπάλοι, πάντα στην Ευρώπη ο κάθε αντίπαλος έχει ποιότητα. Θα προσπαθήσουμε να... κατασκοπεύσουμε τον αντίπαλο, να έχουμε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι όπως πάντα θα πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, προετοιμαζόμαστε, είμαστε συγκεντρωμένοι, περιμένουμε την ώρα του παιχνίδιου και θέλουμε να ξεκινήσουμε με καλό τρόπο την πορεία μας στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα που δουλεύει πολύ καλά. Γνωρίζουμε την ποιότητα των ποδοσφαιριστών και το ότι δεν ξεκουραστήκαμε αρκετά και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε πάνω σε αυτό. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν με τις Εθνικές και ξεκουράστηκαν πολύ λίγο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα με τους τραυματισμούς να προετοιμαστούμε για μία μεγάλη σεζόν που μας περιμένει. Για μερικούς δεν υπήρξε μεγάλος χρόνος ξεκούρασης και πρέπει με την δουλειά να προσαρμοστούμε σε αυτή την κατάσταση. Η σεζόν θα είναι μεγάλη θα προσπαθήσουμε όπως πάντα να πάμε βήμα με βήμα. Για μας το πιο σημαντικό είναι το πρώτο παιχνίδι και θα πρέπει να προετοιμάσουμε όλη την ομάδα, όλους τους ποδοσφαιριστές να πάνε στο πρώτο παιχνίδι με τις καλύτερες προυποθέσεις. Είναι πολύ καλό το επίπεδο στα δύο φιλικά παιχνίδια, πολύ καλά τεστ για μας για να δούμε που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε...

Πάντα ξέρετε την διαφορά ανάμεσα σε ένα φιλικό και ένα επίσημο παιχνίδι, ειδικά αυτή την στιγμή υπάρχει διαφορά. Για μας όλη η προετοιμασία, όλοι προσπαθούμε να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και προσπαθούμε για αυτό. Έχουμε μπροστά μας τον στόχο στις 29 Ιουνίου και όλα τα πράγματα έχουν να κάνουν με αυτό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τις συνθήκες και τις εγκαταστάσεις, όλες τις ανέσεις και το περιβάλλον εδώ που μας επιτρέπει να δουλέψουμε. Πολύ καλά γήπεδα, πολύ καλός αγωνιστικός χώρος, πολύ καλές εγκαταστάσεις για να ξεκουράζονται οι ποδοσφαιριστές, ακόμη και το φαγητό, όλα είναι καλά. Για αυτό ήρθαμε εδώ να κάνουμε μία καλή προετοιμασία και να χρησιμοποιήσουμε αυτό το μικρό διάστημα ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη. Είμαι σίγουρος ότι στις 29 Ιουλίου θα πάμε με τις καλύτερες προυποθέσεις και θα είμαστε ανταγωνιστικοί από την 1η μας μέρα».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X