ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πάει Εσθονία ή Ιρλανδία

Τον νικητή του ζευγαριού Λεβάντια Ταλίν- Κορκ Σίτι θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον περάσει της εμπόδιο της Λίνκολν στον πρώτο προκριματικό της διοργάνωσης. Οι αγώνες του δεύτερου προκριματικού είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στις 13 και 20 Ιουλίου.

ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ

Το πρωτάθλημα στην Ιρλανδία βρίσκεται σε εξέλιξη. Η Κορκ Σίτι φιγουράρει στην πρώτη θέση με 52 βαθμούς απολογισμό μετά από 18 αγώνες. Μετρά 17 νίκες και μόλις μια ισοπαλία. Βρίσκεται 18 ολόκληρους βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Νταντάλκ.

Το ρόστερ της Κορκ Σίτι αποτελείται κυρίως από γηγενείς ποδοσφαιριστές. Προπονητής της ομάδας είναι ο Ιρλανδός John Caulfield. Η έδρα της είναι το «Turners Cross» χωρητικότητας 7485 θέσεων.

ΛΕΒΑΝΤΙΑ ΤΑΛΙΝ

Σε εξέλιξη βρίσκεται και το πρωτάθλημα της Εσθονίας, με την Λεβάντια Ταλίν να βρίσκεται στη 2η θέση με 42 βαθμούς, έχοντας δυο λιγότερους από την πρωτοπόρο Φλόρα μετά το πέρας 16 αγωνιστικών.

Το ρόστερ της αποτελείται κυρίως από Εσθονούς ποδοσφαιριστές. Προπονητής της ομάδας είναι ο Ιγκόρ Πρινς. Η Λεβάντια Ταλίν αγωνίζεται στο χωρητικότητας 4880 θέσεων, «Kadrioru staadion».  

Είναι μια από τις μεγάλες και πιο επιτυχημένες ομάδες της Εσθονίας παρά το γεγονός ότι ιδρύθηκε το 1999. Μετρά εννιά κατακτήσεις πρωταθλήματος και έξι κύπελλα. 

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση