ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βήμα προς βήμα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Pressing» με τον Ανδρέα Βιολάρη μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά:

Για την κλήρωση: «Ξεκινούμε το οδοιπορικό μας από το Γιβραλτάρ και θα πάμε έπειτα είτε στην Εσθονία είτε στην Ιρλανδία. Είναι γνώριμες οι ομάδες».

Για την Λίνκολ: «Εμείς προσεγγίζουμε τον κάθε αντίπαλο βήμα με βήμα. Συγκεντρωνόμαστε το πως θα ετοιμάσουμε την ομάδα στο παιχνίδι με την Λινκολ. Είναι μια ομάδα που ξέρουμε από τη νίκη πάνω στη Σέλτικ. Είναι και μια ομάδα με πολλούς Ισπανούς. Διαθέτουν ποιότητα και πρέπει να προσεχθούν. Με σοβαρότητα θα δουλέψουμε στην δικιά μας ομάδα και θα πάμε για το ζητούμενο. Την ίδια ώρα θα πρέπει να διαβάσουμε και τις άλλες δυο ομάδες».

Για το θέμα με το γήπεδο: «Οι ομάδες από το Γιβραλτάρ παίζουν στο γήπεδο Βικτόρια. Θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση για οποιαδήποτε αλλαγή».

Για τα νέα της προετοιμασίας: «Πριν από λίγο ήρθε ο Χουάν ο οποίος έλειπε για ευχάριστο λόγο μιας και έγινε πατέρας. Συνεχίζουμε κανονικά την προετοιμασία. Δεύτερο φιλικό θα γίνει με τη Γιαγκελόνια, μια δυνατή ομάδα που ξέρουμε. Υπάρχει πλέον απαρτία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X