ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ώρα ξεμουδιάσματος

Τον πρώτο φιλικό της χρονιάς δίνει σήμερα η ΑΕΚ, η οποία ουσιαστικά σηματοδοτεί για τα καλά την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα της Λάρνακας κατά την πέμπτη της ημέρα στην Πολωνία, θα αναμετρηθεί με τοπική αντίπαλο τρίτης κατηγορίας της χώρας, με στόχο το ξεμούδιασμα από τις συνεχόμενες προπονήσεις.

Οι ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Ιδιακέθ έχουν ήδη συμπληρώσει μια εβδομάδα προπονήσεων μετά και την ανεπίσημη έναρξη της προηγούμενης Παρασκευής και πλέον μέρα με τη μέρα, οι ρυθμοί και οι απαιτήσεις ανεβαίνουν. Σήμερα αναμένεται ότι θα ενσωματωθούν με την αποστολή στο εξωτερικό και οι τελευταίες εκκρεμότητες, που αφορούν βεβαίως τόσο τους έξι διεθνείς, όσο και το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα, Μάριο Αντωνιάδη.

Σαφέστατα το χρονικό σημείο διεξαγωγής του φιλικού, όσο και η δυναμικότητα του αντίπαλου, δεν προσφέρονται για σοβαρά συμπεράσματα, αλλά περισσότερο για αλλαγή στην απαιτητική ρουτίνα των ποδοσφαιριστών. Την Δευτέρα η ΑΕΚ θα μάθει και τους πρώτους δύο αντίπαλούς της για τον πρώτο και δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και κάπου εκεί η νέα χρονιά θα ανοίξει διάπλατα την πόρτα της.

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι σαφώς πιο απαιτητική και με περισσότερη δράση μιας και την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο φιλικό απέναντι στην δευτεραθλήτρια Πολωνίας, Γιαγκελόνια. Η δε τριάδα των αγώνων προετοιμασίας στο εξωτερικό θα κλείσει την ερχόμενη Πέμπτη, 22 Ιουνίου επίσης με αντίπαλό από την πρώτη κατηγορία της χώρας.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση