ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τέσσερα όπλα περισσότερα

Κυριάκος Τοφή

Με σαφώς περισσότερες επιλογές, σε όλες τις γραμμές, θα επιχειρήσει η ΑΕΚ να φτάσει για δεύτερη φορά στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, τουλάχιστον σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό υλικό. Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ θα έχει την ευχέρεια να καθοδηγήσει την ομάδα του από την έναρξη των υποχρεώσεών της εκτός συνόρων, μιας και ως γνωστόν πέρσι η ενσωμάτωσή του καθυστέρησε λόγω αγώνων στην Ισπανία.

Όσον αφορά λοιπόν το έμψυχο υλικό, οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο περσινό οδοιπορικό και φέτος δεν θα το πράξουν είναι οι Άντρε Άλβες, Ηλίας Χαραλάμπους και Ρούμπεν Μίνιο. Τρεις μονάδες με τρία διαφορετικά… δικαιολογητικά, δεν θα βρεθούν στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος όμως θα έχει τέσσερα περισσότερα βέλη στη φαρέτρα του.

Συγκεκριμένα τις Ευρωπαϊκές προσπάθειες της ΑΕΚ θα στηρίξουν, προφανώς, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που ακούν στα ονόματα Κάρλες Σορία, Ονησίφορος Ρουσιάς και Μάριος Αντωνιάδης. Επιπρόσθετα δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι ποδοσφαιριστές που πήραν πέρσι τον Ιανουάριο το αεροπλάνο για Κύπρο και συγκεκριμένα οι Πάμπλο Κολίνας, Φλοριάν Τολεμές, Έλβιρ Μαλόκου, και Έκτορ Χέφελ, ενισχύοντας της ΑΕΚ και στις τρεις γραμμές.

Το όλο σκηνικό προσφέρει στον Ισπανό προπονητή των κιτρινοπράσινων, σαφώς περισσότερη ευελιξία, σαφώς περισσότερη άνεση για διαχείριση καταστάσεων και εν τέλει σαφώς περισσότερη ποιότητα. Αν στην εξίσωση μπει και ο βασικός κορμός της ομάδας ο οποίος παραμένει ο ίδιος, ως επί το πλείστον, την τελευταία τριετία, τότε δημιουργείται ένα κράμα ομοιογένειας και ενθουσιασμού που αναμένεται να βοηθήσει τους Λαρνακείς στους πρώτους αγώνες της χρονιάς.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X