ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Θα γίνει… μάχη

Κυριάκος Τοφή

Με τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς να απέχει κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες, ο Ιμανόλ Ιδιακέθ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει μαζί του στην Πολωνία ένα πλήρες ρόστερ. Αν εξαιρεθούν οι τρεις Κύπριοι διεθνείς (Χαραλαμπίδης, Γιωργαλλίδης, Εγγλέζου) οι δύο Σκοπιανοί (Τρισκόφσκι, Μόισοφ), αλλά και ο ένας Αλβανός (Μαλόκου), άπαντες παρουσιάζονται έτοιμοι να δώσουν τη δική τους μάχη ώστε να ξεκινήσουν τη χρονιά ως βασικοί.

Ο ανταγωνισμός ιδιαίτερα στη μεσαία και επιθετική γραμμή είναι μεγάλος και τουλάχιστον στους πρώτους Ευρωπαϊκούς αγώνες, κάποιες πρωτοκλασάτες επιλογές θα μείνουν στον πάγκο, αναμένοντας τη δική τους ευκαρία. Σαφέστατα υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως οι Λαρένα, Τρισκόφσκι και Ακοράν οι οποίοι φαντάζουν αναντικατάστατοι, ωστόσο άλλες τόσες θέσεις, διεκδικούν κάτοχο.

Συγκεκριμένα αφού γίνει παραδοχή ότι η χρονιά θα ξεκινήσει με σχηματισμό που περιλαμβάνει τρεις μέσους και τρεις επιθετικούς ποδοσφαιριστές, μέχρι και τέσσερις μονάδες είναι υποψήφιες για τη δυάδα των ανασταλτικών χαφ. Λαρένα, Λαμπάν, Μπόλιεβιτς αλλά και Τρουγιόλς θα μονομαχήσουν ώστε να καλύψουν τα νώτα του επιτελικού μέσου, ο οποίος θα είναι ένας εκ των Χέφελ και Τομάς.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Φλοριάν Τολεμές έχει το προβάδισμα με τα τωρινά δεδομένα, παίρνοντας βοήθειες από ποιοτικότατους ακραίους επιθετικούς, με τον Ιμανόλ Ιδιακέθ να έχει να διαλέξει ανάμεσα στους Ακοράν, Τέτε, Τρισκόφσκι, Μαλόκου και Χαραλαμπίδη. Αναμφίβολα η αρχή της χρονιάς θα βρει κάποιους… αδικημένους, ωστόσο αν η ΑΕΚ πραγματοποιήσει μια Ευρωπαϊκή πορεία, τότε άπαντες θα στρατολογηθούν σε βάθος χρόνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X