ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ότι δεν έδωσε πέρσι

Ο τραυματισμός του Ζουάν Τομάς τον περασμένο Οκτώβρη και η παραμονή του στα... πιτς για περίπου τέσσερις μήνες, επηρέασε σημαντικά την ΑΕΚ κατά την περσινή περίοδο. Ο μοιραίος για τον Ισπανό αλλά και την ομάδα του αγώνας της 29ης Οκτωβρίου 2016, στέρησε από τους κιτρινοπράσινους τη μια και μοναδική λύση στην θέση του επιτελικού μέσου, τουλάχιστον με τον τρόπο που ο Χάβι Ρόκα επέλεξε να δομήσει το ρόστερ πέρσι τέτοια περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της απουσίας του Τομάς, ο Ιμανόλ Ιδιακέθ είχε επιστρατεύσει κατά διαστήματα τους Χόρχε Λαρένα και Ακοράν Ρέγιες στη θέση του οργανωτή, ωστόσο ουδείς κατάφερε να προσδώσει τα στοιχεία εκείνα που είχε ο πρώτος. Τα δεδομένα βελτιώθηκαν τον Ιανουάριο με την έλευση του Έκτορ Χέφελ ωστόσο όταν ο Ισπανός βρίσκεται στη ημέρα του, αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο γρανάζι της ΑΕΚ.

Πλέον η επιστροφή του σε πλήρη αγωνιστικούς ρυθμούς και τα πολύτιμα αγωνιστικά λεπτά που συμπλήρωσε στο φινάλε της περσινής χρονιάς φέρνουν τον Τομάς πανέτοιμο να ηγηθεί και φέτος των επιθετικών προσπαθειών της ΑΕΚ. Διανύοντας το 32ο έτος της ηλικίας του και συνεχίζοντας στην ομάδα της Λάρνακας για έκτη σερί χρονιά, πλέον ο Ισπανός αποτελεί μια από τις παλιοσειρές της ομάδας μαζί με τους Νταβίντ Καταλά και Άντερ Μουρίγιο.

Επιπλέον κίνητρο για να δώσει το κάτι παραπάνω, αποτελεί το γεγονός ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε τον περασμένο μήνα, προνοεί συνεργασία για ένα συν ένα χρόνο, γεγονός που θέτει τον Τομάς υπό διαρκη εξέταση και αξιολόγηση.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση