ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Η αποστολή για Πολωνία

Με ανακοίνωση της, η ομάδα της ΑΕΚ ενημερώνει για την αποστολή της ομάδας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πολωνία. Εκεί, η ομάδα της Λάρνακας θα παραμείνει για ένα περίπου δεκαήμερο.

Αναλυτικά:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι ξημερώματα (03:45) της Δευτέρας (12/06) θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας από το αεροδρόμιο Λάρνακας με τελικό προορισμό την Opalenica της Πολωνίας, όπου και θα πραγματοποιηθεί και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η αποστολή της ομάδας μας θα ταξιδέψει αρχικά στην πόλη Warsaw, στην συνέχεια θα πάρει νέα πτήση για το Poznan και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Opalenica.  

Από τις 12 μέχρι τις 22 Ιουνίου η ομάδα μας θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο «Remes», σε συνεργασία και φέτος με το ταξιδιωτικό γραφείο La Bella Tours.

Τα φιλικά παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί στην Πολωνία είναι τα ακόλουθα:

-16/06 με αντίπαλο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες
-20/06 με την  Jagiellonia Białystok (1η κατηγορία Πολωνίας)
-22/06 με την Zagłębie Lubin (1η κατηγορία Πολωνίας)

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους:

Χριστόφορος Πετρουής (Τιμ Μάνατζερ/αρχηγός αποστολής)
Ιmanol Idiakez (Προπονητής)
Antonio Hidalgo (Βοηθός Προπονητής)
Ηλίας Χαραλάμπους (Βοηθός Προπονητής)
Παναγιώτης Μιχαήλ (Βοηθός Γυμναστής / Αποκατάστασης)
Γιώργος Παπασάββας (Προπονητής Τερματοφυλάκων)
Μιχάλης Αθανασίου (Φυσιοθεραπευτής)
Dimitar Yordanov (Μασέρ)
Υordan Stoyanov (Μασέρ)
Florin Jucan (Φροντιστής)
Κυριάκος Δημητρίου (Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου)

Ποδοσφαιριστές 23:

David Catala, Joan Tomas, Ονησίφορος Ρουσιάς, Vladimir Boljevic, Jorge Larena, Juan Manuel Ortiz, Florian Taulemesse, Ander Murillo, Vincent Laban, Tete, Acoran Reyes, Joan Truyols, Juan Pablo, Γιάννης Μιχαήλ, Hector Hevel, Kωνσταντίνος Μιντίκκης, Javier Garrido, Θωμάς Ιωάννου, Carles Soria, Kωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Ιωακείμ Τούμπας, Γιάννης Παναγίδης, Μιχάλης Φιλίππου.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας Xavi Roca, ο γυμναστής Nestor Orozco, καθώς και οι διεθνείς Kωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Νικόλας Εγγλέζου, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Daniel Mojsov, Ivan Trickovski και Elvir Maloku θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία τις επόμενες μέρες.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X