ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μόνο υπό προϋποθέσεις

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα πορευτεί τουλάχιστον στους Ευρωπαϊκούς της αγώνες με την εντεκάδα που ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά, είναι λίγο έως πολύ γνωστό. Αν και υπάρχει άπλετος χρόνος μέχρι να έρθουν τα δύσκολα, τα οποία υπολογίζονται κατά τον τρίτο και υπό προϋποθέσεις στον τέταρτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, είναι ξεκάθαρό ότι στα πρώτα στάδια της χρονιάς, οι Λαρνακείς θα ακολουθήσουν την περσινή συνταγή.

Και όταν κάποιος αναφέρεται σε περσινή συνταγή, προφανώς εννοεί το... ποντάρισμα στον βασικό κορμό της τελευταίας τριετίας αφού μόνο οι Μίνιο, Χαραλαμπίδης και Ακοράν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής από τους νεαποκτηθέντες, τουλάχιστον στους οκτώ Ευρωπαϊκούς αγώνες. Από εκεί και πέρα ο Χάβι Ρόκα φαίνεται να εξετάζει περιπτώσεις και ντόπιων, αλλά και ποδοσφαιριστών που μπορούν να εγγραφούν και στους δύο καταλόγους, με μια όμως υποσημείωση. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής των κιτρινοπράσινων δεν φαίνεται διατεθειμένος να χαλάσει το πλάνο του εκτός κι αν προκύψει μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, στον μεσοαμυντικό χώρο.

Με την κορυφή της επίθεσης να είναι εξοπλισμένη με τους Τολεμές και Ρουσία, αλλά και τα άκρα με τους Τέτε, Ακοράν, Χαραλαμπίδη και Τρισκόφσκι, τυχόν ενίσχυση θα προκύψει είτε στην μεσαία, είτε στην αμυντική γραμμή. Στην πρώτη υπάρχουν μεν ποιοτικές επιλογές ωστόσο ο Ιμανόλ Ιδιακέθ δεν θα έλεγε όχι αν αυξηθούν και στη δεύτερη υπάρχει ένα ερωτηματικό για το αριστερό άκρο, όπως επίσης και τον υψηλό μέσο όρο ηλικίας. Η δε συχνότητα τραυματισμών των Μουρίγιο και Καταλά, επίσης δεν περνά απαρατήρητη.

Σε περίπτωση που το σενάριο που φέρνει ενίσχυση με ποδοσφαιριστή από τον κατάλογο βήτα υλοποιηθεί, τότε φαβορί αποχώρησης ενδέχεται να είναι ο Χαβιέρ Γκαρίδο.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση